Selam uzun zamandır chrome kullanıcısıyım eski sürümlerinde sorun yoktu ama bu yeni sürümlerinde açmak istediğim sayfaya tıkladığım an işlemci %100 oluyor mouse hafif takılıyor 3-4 tane sekme açmam gerekiyor bazen ama o kadar kasıyor ki anlatamam. Donanımsal bir hata olduğunu düşünmüyorum çünkü firefox ve operada bu sorun yok kaç kere sildiysem de sorun devam etti.
Chrome CPU sorunu yardım
denedim onu kaç kere işe yaramadı çıkan en son oyunları oynarken işlemcim %100 olmuyor ama chrome da oluyor nasıl iştir bu
Google chromedaki tüm eklentileri devre dışı bırakıp denedinmi ? yada Advanced system care programının Uninstaller kısmında eklenti kaldıran uygulaması var ordan tüm eklentileri görüp kaldırabilirsin
sadece adblock eklentisi yüklü sildim denedim sorun devam ediyor
Bir sonraki sürüme kadar bekle belki düzelir bende de var bir süre sonra şişiyo chrome genelde shockwave eklentisi yüzünden. alternatif olarak srware iron kullanabilirsin
gizli dosyaları göster, c / kullanıcılar / pc adı / appdata / local / google klasörünü sil.
olmazsa kaldırıp kendi sitesinden yeniden kur.
@murat5038 Bütün google dosyalarını sildim tekrar yükledim birazcık fayda etti ama sorun devam ediyor garip olan operada 10 tane sekme açsam da cpu chrome kadar kasmıyor. Yeni sürümlerini bekleyeceğim ya da artık opera kullanmaya başlayacağım