arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi chrome kendi kendine sekme açıyor ve de birtane sayfaya yönlendiriyor lütfen yardım edin. Pc yi tarattırıyorum virüste çıkmıyor Sorun nedir bir türlü çözemedim. Acill yardımm edin
Chrome Kendi Kendine Sayfa açıyor. Acil yardım.!
chrome bu işi pek beceremiyor.bence en iyi ürünü o işin ilk çıkaranı yapar. Kendi oyuncak satış sitemde de bu chrome yüzünden çok sorunlar yaşadım.
Arkadaşlar çözüme http://www.ardabeyaz.com/chrome-spam-reklam-site-aciliyor/ buradan ulaşabilirsiniz. Saygılar.
Bahsettiğin bir virüs chrome'a musallat oluyor başıma geldi muhtemelen pcinde kullanıcılar bölümüne klasör bile açmıştır guest diye.Users/kullanıcılar klasörünü tarat bir antivirüsle daha sonra chromedaki eklentileri kaldır chrome un bulunduğu(kurulu olduğu) yeri tarat oradada vardır. Chrome u silip kurman da işe yaramaz çünkü silerken kullanıcılar içinde çöpleri kalıyor programın virüste oraya kopyalıyor kendini bulup hepsini temizlemen lazım.Ayrıca ekle kaldırada bir bak yönlendirdiği sitenin adresi olabilir onu silmende lazım.