chrome kilitlenme sorunu çıldırttı artık !!!!

bahaddin
18-02-2010, 20:54   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

Sorunlu Olay Adı:
APPCRASH
  Uygulama Adı:
chrome.exe
  Uygulama Sürümü:
0.0.0.0
  Uygulama Zaman Damgası:
4b6a7c02
  Hata Modülü Adı:
StackHash_05d5
  Hata Modülü Sürümü:
6.1.7600.16385
  Hata Modülü Zaman Damgası:
4a5bdadb
  Özel Durum Kodu:
c0000374
  Özel Durum Uzaklığı:
000c283b
  OS Sürümü:
6.1.7600.2.0.0.256.1
  Yerel Kimlik:
1055
  Ek Bilgiler 1:
05d5
  Ek Bilgiler 2:
05d590ba3ac8bbfe5825e375b9e3851a
  Ek Bilgiler 3:
ed56
  Ek Bilgiler 4:
ed56c202b6bb4b54af7c427b80a2a669

Bu sorunu nasıl çözebilirim başka tarayıcılarıda geçmek istemiyoruum çok kilitlenmeye başladı

KOBRRA
18-02-2010, 22:35   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
279 mesaj

Chrome un yeni sürümü çıktı.Fakat şu an beta aşamasında.1-2 ay bekle.Tam olarak çıktığında onu indir.O zaman sorunun düzelecektir.Ayrıca elindeki Chrome beta sürümse böyle sorunlar olabilir.Aşağıdaki adresten şu an için en güncel Chrome sürümünü indirebilirsin
 http://www.google.com.tr/chrome/eula.html

Clorr
19-02-2010, 17:18   |  #3  
Clorr avatarı
Üye
97 mesaj

Bende google chrom kullanıyodum kilitlenmesinden bıktım sildim apple safariyi bi dene bence bişy çıkmaz hızlı bi tarayıcı.

bahaddin
20-02-2010, 17:37   |  #4  
OP Yeni Üye
34 mesaj

operaya geçtim artık chrome dan gına geldi artık

limonlunixis
19-06-2010, 15:16   |  #5  
Taze Üye
15 mesaj

Beta sürümüyle ilgisi yok. Chrome windowsta böyle malesef. Linuxta sorunsuz kullanıyorum ama son versiyon olmasına rağmen windowsta devamlı kilitleniyor bende de. Kullanmak çok zevkli hızlı olduğu için ama en önemli bir şey okurken "eyvah chrome kilitlendi yeniden başlatılsınmı" iletisini görmekten bıktım. Firefox ve opera kullanıyorum windowstayken.

noleafclover
19-06-2010, 16:08   |  #6  
Yıllanmış Üye
311 mesaj

sizin derdnize bu derman olur bende hiç kilitlenme sorunu yok

limonlunixis
26-07-2010, 23:29   |  #7  
Taze Üye
15 mesaj

Sorunun çözümünü yazıyorum. Konuyu hortlatmak gibi olacak ama başkasının başına geldiğinde ne yapması gerektiğini bilsin. Sadece kilitlenme değil her sorunda bunu uygulayabilirsiniz...

Tarayıcınızda yeni bir kullanıcı profili gerekip gerekmediğini denetleyin.

Bu mesaj sürekli karşınıza geliyorsa, tarayıcınızın kullanıcı profili bozulmuş olabilir. Öncelikle, Default alt klasörünü User Data klasörünüzden başka bir yere taşımayı deneyerek sorunun düzelip düzelmediğine bakın:

Başlat menüsü > Çalıştır'a gidin.
İşletim sisteminize bağlı olarak, aşağıdaki dizinlerden birini metin alanına girin:

Windows XP: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data

Windows Vista: %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data

Tamam düğmesini tıklayın.Açılan pencerede, "Default" klasörünün adını "Yedek" olarak değiştirin.

"Yedek" klasörünü "User Data" klasöründen alarak bir seviye yukarıdaki "Chrome" klasörüne taşıyın.

kaynak : http://www.google.com/support/ch ... hl=tr&answer=142063

Son Düzenleme: limonlunixis ~ 26 Temmuz 2010 23:32
duman_
27-07-2010, 12:33   |  #8  
Üye
98 mesaj
Alıntı: limonlunixis  
Sorunun çözümünü yazıyorum. Konuyu hortlatmak gibi olacak ama başkasının başına geldiğinde ne yapması gerektiğini bilsin. Sadece kilitlenme değil her sorunda bunu uygulayabilirsiniz...

Tarayıcınızda yeni bir kullanıcı profili gerekip gerekmediğini denetleyin.

Bu mesaj sürekli karşınıza geliyorsa, tarayıcınızın kullanıcı profili bozulmuş olabilir. Öncelikle, Default alt klasörünü User Data klasörünüzden başka bir yere taşımayı deneyerek sorunun düzelip düzelmediğine bakın:

Başlat menüsü > Çalıştır'a gidin.
İşletim sisteminize bağlı olarak, aşağıdaki dizinlerden birini metin alanına girin:

Windows XP: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data

Windows Vista: %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data

Tamam düğmesini tıklayın.Açılan pencerede, "Default" klasörünün adını "Yedek" olarak değiştirin.

"Yedek" klasörünü "User Data" klasöründen alarak bir seviye yukarıdaki "Chrome" klasörüne taşıyın.

kaynak : http://www.google.com/support/ch ... hl=tr&answer=142063

Buna gerek yok aslında Chromium kullnsan daha iyi. bi ara bendede bi kilitlenme oluşmuştu. Ne zaman Facebook a girmeye çalışsam kilitleniyordu. Ama Chromium farklı şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım. Chromium - Chrome aynı firma .Chromium içeriğinde çok az fark var chrome göre.

limonlunixis
30-07-2010, 11:42   |  #9  
Taze Üye
15 mesaj

Chromium chrome'un açık kaynak hali değilmi arkadaşım. Chromium adında ayrı bir program yokki. Linuxta chrome kullanıyorum mesela kaynak kodlarının genel adıda chromium olduğunu biliyorum. Hatta chrome projesinin genel adı chromium. Linuxta bir ara chrome'un ismi chromiumdu. Şimdi onun da ismi chroma döndü. Senin yanlışın var. Al proje sayfası :  http://sites.google.com/a/chromium.org/dev/

SAİNT
30-07-2010, 11:49   |  #10  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

evet aynı sıkıntıyı çok yaşadım bende neden çözüm için kendimi yırtayımki bu kadar uğraşayayım tek evin tek oğlumu sanki firefox geçtim çok rahat ayrıca chrome sitelerdeki çoğu resimleri göstermiyor kaldırıp atmak en iyisi.

kadelus
20-12-2011, 16:38   |  #11  
Taze Üye
9 mesaj

Eğer internet download Manager kullanıyorsanız ve update etmemişseniz (genelde illegal kullananlar update etmiyor) hemen hemen her 10 sayfada bir kilitleniyor. Ya IDM arayüzünden (İndirilenler \ Seçenekler Menüsün altındaki Genel sekmesindeki Google Chrome check'ini kaldırıp tamam diyin. Yada IDM nin yeni versiyonunu yükleyin... ) 
Ben sorunu yeni IDM yeni versiyon ile çözdüm. Fakat Google chrome ile ilişkilendirmeyi keserseniz de sorun ortadan kalkacaktır...

If you have Internet Download Manager installed, update to IDM version 6.03 Beta or disable the "Advanced browser integration" option by going to Options > General.