ieuser.exe 1,348 K bu ne yaw.Opera'da çökme yaşanırsa ayarlarınızdan bağımsız olarak çökme yaşandığı andaki sekmeleri zaten hafızasına alır ve tekrar açtığınızda "...çökme oldu isterseniz kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.." gibi bir seçenek çıkar. Bahsettiğim ayar da Opera'yı ilk açtığınızda ne görmek istediğinizdir. Bunlar; "En son kaldığım yerden devam et", "Boş bir sayfa ile başla", "Hızlı erişim ile başla", "Ana sayfa ile başla".
bunu kontrol et bakam.Cevaba gelince!
tek chrome açıkken iki chrome.exe görünmesinin sebebi her açık tab bir tane exe çalıştırır buda daha iyi ve hızlı çalışmasını sağlar.Operamı Chrome mu tabiki chrome. Operada o özellik yok. tabın biri çöktümü hepsi gidiyor. Firefox da öyle.
Bana sorarsan IE 8. En iyisi.
Chrome mu Opera mı?
- 1
- 2
Bana Kalsa Chrome Kullan.
Daha Hızlı Ve Hemen Yıkılan Birşey Değil. Çökme Falan Olmuyor.
Ben Rastlamadım Bir Zamanlar Bende Opera Kullanmıştım Ama İndirirken Virüs Çıkmıştı.
Arkadaşın Bilgisayardaydık Sorunun Nerde Olduğunu ANlamadık Belki Anti-virüs Programı Yanlış ANladı Anladı yada Başka Bir Programda Virüs Vardı. Ben Suçlamıyorum AMa Sadece Başımdan Geçenleri Anlatıyorum.
Chrome Bende En İyisi.
Bence de Chrome'u tercih etmelisin sistemin yüksekse iyi bir performans sağladığı açık ve net.
Normalde IE kullanırım yıllardır.15 gündür falan Opera kullanıyorum.Chrome da denedim firefoxda denedim.Firefox u hiç beğenmedim.Güvenlik falan anlamam, Firefox kullancağıma IE kullanırım.Sonra Chrome denedim son derece güzel.Sade.Mavi ve Beyazın müthiş uyumu:)Renkli bir program.Ancak biraz daha gelişmesi gerekiyor bence.Denediğim versiyonu hatırlamıyorum ama çokta eski olamaz zaten.Opera ise oldukça güzel.Hızlı başlat ekranı bile yeter bence.Buna benzer birşey de IE8de var.Ekran olarak değilde adres çubuğunun üstüne butonlar ekleyebiliyorsun.Herneyse Operamı Chrome mu demişsin.İnan bende kararsız kalmıştım.Sırf değişiklik olsun diye şuan IE kullanmıyorum.Bence OPERA kullanmalısın.Chrome için vakit var gibi...
....Sonra Chrome denedim son derece güzel.Sade.Mavi ve Beyazın müthiş uyumu:)Renkli bir program.Ancak biraz daha gelişmesi gerekiyor bence....Bence OPERA kullanmalısın.Chrome için vakit var gibi...Chrome'dan çok fazla şey beklemeyin. Kendisi sadelik, basitlik üzerine kurulu bir tarayıcı zaten.
- 1
- 2