Chrome'un yükselişi sürüyor!

CHIP Online
25-02-2010, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Internet Explorer, Firefox, Chrome ve diğerleri: Hepsi eriyor, bir tanesi rüzgar gibi geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/chro ... -suruyor_18474.html

Resimlerle: 1991'den 2009'a tüm internet tarayıcılar

Firefox'ta yer alan ve bu tarayıcıyı esas rakibi Internet Explorer'dan farklı kılan özellikler, IE ve diğer tarayıcılar tarafından da benimsenmiş durumda. Firefox, tarayıcı dünyasında sekmeli sörf ve eklenti desteğinin gelişmesinde çok yararlı bir rol oynadı.

Bununla birlikte sadece Firefox'ta bulunan, onu farklı kılan pek bir özellik kalmadı. Google Chrome da Internet Explorer gibi bu özellikleri aldı ve başarıyla uyguladı.

Google Chrome, özellikle Firefox kullanıcılarının aklını çeliyor. Internet Explorer'ın kaybettiği pazar payını da ufak ufak topluyor. Önündeki en büyük engel ise bütün sayfaları düzgün göstermemesi oluyor.

Son zamanlarda Internet Explorer 9 beklentisi iyice artmış durumda, çünkü Internet Explorer 8 ve altı sürümler paylarından ve popularitelerinden bir miktar yitirdiler.

Tüm konu: Chrome'un yükselişi sürüyor!

İzleyin: Firefox ile Çin işi Web!

Resimlerle: 1991'den 2009'a tüm internet tarayıcılar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hangi tarayıcı galip çıkacak?

ahmetkürkçü
25-02-2010, 15:20   |  #2  
ahmetkürkçü avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
809 mesaj

ben ie9 u sabırsızlıkla bekliyorum

murat2010
25-02-2010, 16:26   |  #3  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj

Şu anda Firefox kullanıyorum... Google Chrome un son sürümü hatalı gibi tıkladığım linkleere gitmiyor... O yüzden chrome u fazla kullanmıyorum... Heycanla Opera nın 10.50 sürümünü bekliyorum vede aynı heycanla İE9 u bekliyorum... İnternet explorer 9 çok farklı olacağı söyleniyor bakalım göreceğiz.. Ayrıcada Safari tarayıcısınıda seviyorum... Vede NUMBER ONE  FİREFOX diyorum...</p