Chrome yi kapatamıyorum ACİL YARDIM !!!!

ozan3942
22-08-2011, 17:56   |  #1  
ozan3942 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

Arkadaşlar uzun zamandır chrome kullanıyorum fakat başıma bişi geldi şu sıralar chrome ' a girip nette gezinirken kilitleniyor sonra mecburen kapatmak zorunda kalıyorum kendine gelmiyor daha sonra görev yöneticisine bi bakıyorum hala açık 4 tane chrome var 3 tanesi kapanıyor diğeri kapanmıyor ne yaptıysam ne ettiysem olmadı bu olaydan olduktan sonra tekrar chrome a giriyorum açılıyo bi hata gibi bişi veriyo sonra tekrar geziniyorum yine kilitleniyo ben yine 3 tane kapatıyorum bir tane daha kalıyo 2 tane chrome.exe olmuş oldu böylelikle. bundan nasıl kurtulabilirim bilen lütfen bi göz atsın ya 

NOT: Şunu da belirtmek isterim pc ye 3 tane progrm yükledim ondan sonra oldu. Programlar(hepsi IObit'in):

- Game Booster
- Smart Defrag 2
- Malware Fighter bi de advanced systemcare var ama onu yıllardır kullanıyorum diğer üçünü yükleyince oldu ne olduysa

asdwer123
22-08-2011, 18:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
556 mesaj

görev yöneticisnden işlemlere gir ordan kapatmayı dene

Oğuz Gfb
22-08-2011, 19:19   |  #3  
Taze Üye
6 mesaj

muhtemelen virüs ayrıntılı bi tarama en iyisi ;)

tarık_07
22-08-2011, 19:42   |  #4  
tarık_07 avatarı
Yıllanmış Üye
119 mesaj

Browser ccleaner :  http://tcpmonitor.altervista.org ... ?id=Browser+Cleaner

Combofix : http://download.bleepingcomputer ... 5286a8/ComboFix.exe

Yukarıdaki linkteki proğramlarla bi temizlik yaptırın, ardından kaspersky2011 le virüs taraması yapın.

ozan3942
22-08-2011, 20:25   |  #5  
ozan3942 avatarı
OP Yeni Üye
38 mesaj

virüs taraması ve spy ware koruması sürekli yapıyorum combofix de bazen system dosyası siliyo eğer virüs ordaysa bilgisayarı zor kurtarıyorum öyle bi durumda :D geçen oldu bana baktım bilgisayar açılmıyo sistem yedek yaptım :D ayrıca asdware kardeşim zaten ordan deniyorum kapanmıyor ve bir not daha belirtmek isterim chrome.exe açık kalınca pc kapanmıyor :D düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum mecburen pc valla yakıcam bi yerlerini. :D

ozan3942
22-08-2011, 21:01   |  #6  
ozan3942 avatarı
OP Yeni Üye
38 mesaj

arkadaşlar lütfen ya yardım edin ? ayrıca sorun sadece chrome da değil internet tarayıcısı olursa olsun açık kalıyorr ! :S

Command23
02-02-2012, 18:05   |  #7  
Command23 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
122 mesaj

kardeş cevap geç oldu ama şimdi bende senle aynı şeyler var İObitin büün programalrı var ve chrome kullanıyorum bende sorun eskidende vardı ama farklıydı ve halada devam ediyo benimki şimdi hala 3 tane chrome açık olarak gözüküyo ama donma felan yok chrome yi kapatıyorum açık gözüküyor nedense onun yüzünden ccleaner ile chromun geçmişini temizleyemiyordum sonra bi işlemi sonlandır dedim chrom.exe yi kapattı sonra ccleaner ile analiz ettirdim düzeldi virüs olsa donardı ama benimki donmuyo yalnız sende bi sorun olabilir ben bi operayı deneyecem orda sorun yokmuş bi deneyim bakalım...
Google chrome yi ne zaman açsam öle bi sorun oluyor ama görev yöneticisinden işlemi sonlandırınca düzeliyor