chromenın gelıştırdıği comodo browser

cihat emre
13-06-2010, 21:12   |  #1  
cihat emre avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
148 mesaj

arkadaşlar google chromu gelıştıren motoru kullanan ve aynı chrome gibi dızayn edılen bır browserdır chromemın gerek chıp sıtesınde gerekse başka sıtelerde anıden kapanıp lıke php. gibi dosya ındırmesınden sıkıldıysanız deneyın denerım chromemın eklentı desteği ve tema desteği comodo ıcın gecerlıdır

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

-MHG-
13-06-2010, 21:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
641 mesaj

Denemiştim.Türkçe desteği yok ancak neredeyse aynı olan Google Chrome'da bu özellik var.Bundan dolayı Comodo Dragon'u tercih etmiyorum.

Son Düzenleme: -MHG- ~ 13 Haziran 2010 21:45
cihat emre
13-06-2010, 21:57   |  #3  
cihat emre avatarı
OP Yıllanmış Üye
148 mesaj

zaten chromeyı kullandıysnız neyın nerde oldunu ezberlıceksınız ayrıca bı tarayıcıda ıngılızce dılı hayatımızın heryerınde bulunan bır dılı tekrar karşımıza getırmesı bızı mecbur bırakıyo

Boracalin
13-06-2010, 22:20   |  #4  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj
Alıntı: -MHG-  
Denemiştim.Türkçe desteği yok ancak neredeyse aynı olan Google Chrome'da bu özellik var.Bundan dolayı Comodo Dragon'u tercih etmiyorum.
Arkadaşım sen başka bir tarayıcı kullanmış olmayasın ??? Bende bugün kurdum ve dili otomatik olarak Türkçe kuruldu... 

Yalnız bu chrome değil chromium , chrome'un geliştiricilerin elinde oynanamış açık kaynaklı hali... Yalnız chrome 4 üzerine inşa edildiği için tıpkı chrome 4 gibi aynı hatayı veriyor bende... Kullanıcıların %95'i belki farkında bile değiller ama görev çubuğunu gizlediğiniz zaman ve comodo dragon tam ekran açıksa mouse ile aşağı geldiğinizde görev çubuğu tekrar eski yerine gelmiyor. Mecburen tarayıcıyı ya simge durumuna getirmeniz gerekiyor yada pencere boyutunu değiştirmeniz :) sırf bu nedenle birazdan sistemimden kaldıracağım... 13.3 inç ekranlı notbook kullanıyorum ve görev çubuğunu gizlemek bana ekranda yerden tasarruf sağlıyor comodo dragon'da ise bu özellik maalesef çalışamayınca bye bye....

cihat emre
13-06-2010, 23:21   |  #5  
cihat emre avatarı
OP Yıllanmış Üye
148 mesaj

kardeş bıde ıdm ıle desteklı değil dosyyı kendı ındırmeye calışıyo bende vazgecebılırım

-MHG-
14-06-2010, 09:06   |  #6  
Yıllanmış Üye
641 mesaj
Alıntı: Boracalin  
Arkadaşım sen başka bir tarayıcı kullanmış olmayasın ??? Bende bugün kurdum ve dili otomatik olarak Türkçe kuruldu... 

Yalnız bu chrome değil chromium , chrome'un geliştiricilerin elinde oynanamış açık kaynaklı hali... Yalnız chrome 4 üzerine inşa edildiği için tıpkı chrome 4 gibi aynı hatayı veriyor bende... Kullanıcıların %95'i belki farkında bile değiller ama görev çubuğunu gizlediğiniz zaman ve comodo dragon tam ekran açıksa mouse ile aşağı geldiğinizde görev çubuğu tekrar eski yerine gelmiyor. Mecburen tarayıcıyı ya simge durumuna getirmeniz gerekiyor yada pencere boyutunu değiştirmeniz :) sırf bu nedenle birazdan sistemimden kaldıracağım... 13.3 inç ekranlı notbook kullanıyorum ve görev çubuğunu gizlemek bana ekranda yerden tasarruf sağlıyor comodo dragon'da ise bu özellik maalesef çalışamayınca bye bye....

Ben Comodo Dragon'da Türkçe dil desteği yok demiştim.Google Chrome'da var yoksa.(Chromium'da da var.)

-MHG-
14-06-2010, 09:10   |  #7  
Yıllanmış Üye
641 mesaj
Alıntı: cihat emre  
zaten chromeyı kullandıysnız neyın nerde oldunu ezberlıceksınız ayrıca bı tarayıcıda ıngılızce dılı hayatımızın heryerınde bulunan bır dılı tekrar karşımıza getırmesı bızı mecbur bırakı
Evet,İngilizce hayatımızın heryerinde.Ve Chrome'u uzun süre kullandıktan sonra Comodo Dragon'a geçince pek birşey farketmiyor ancak ben Chrome'dan değil de Mozilla'dan Dragon'a geçiş yapınca biraz sıkıntı yaşamıştım.<

Ahmet Ertuğrul
14-06-2010, 11:39   |  #8  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Denemek için netbookuma kurmuştum. Youtube'da tam ekran video izlerken dondu. Ben de kaldırdım. Netbooklar için fazla kaynak harcayan bir tarayıcı. Masaüstü bilgisayarımda hala kurulu, arada deniyorum.