!!!!Ciddi Ekran Kartı Sorunu Acill Yardım!!!!
- 1
- 2
ilk önce akartın bios güncellemesini yap sonra ekran kartıyın kendi isetsinden drivers güncelini indir mutlaka düzelecektir. Bizim yigeninde Yeni Moda isimli sitesindede bir arkadaş aynı problemden bahsetmiş bunları yapınca düzelmişti.
sorun kaynağı anakart ekran kartını AGP olarak görüyor ve hata veriyor bu aşağıdaki programı kurdukran sonra bilgisayar ekran kartını PCI olarak görecektir Programı kurarken Normal ınstallation u seç next tuşuna bas daha sonra işaretli olan AGP driverı işaretsiz yap bilgisayarı yeniden başlat problemin düzelecektir...
Programı sana gödereyim 1 mb falan ama nasıl gönrerileceğini bilmiyorum
____________KESİN ÇÖZÜM_____________
PC ye format atıp XP SP1 yüklersen sorun kesinlikle çözülecektir
arkadaşlar sorun driver deiil
ayrıca ben zaten xp kullanıyorum ama sp3
ama diğer arkadaşın dediği gibi bir anakart güncellemesi yapaak sanırım düzeltir çünki aynı şeyi 3 defa okudurm ama deneyemedim biossu bozorım diye çünkü daha önce hiç bios güncellemedim
ilk önce akartın bios güncellemesini yap sonra ekran kartıyın kendi isetsinden drivers güncelini indir mutlaka düzelecektir. Bizim yigeninde Yeni Moda isimli sitesindede bir arkadaş aynı problemden bahsetmiş bunları yapınca düzelmişti.kardeşim öncelikle senin dediğinin doğru olabileceğini düşünüyorum bunu bir yerde daha okumuştumProghramı göncermek isteyeen arkadaım sen özelden msn neni ver ben sana nasıl gönderceğini sölerim ordan
arkadaşlar ayreten bir de xp ye format çakıp sp1 i yüklesem olurmu beni,m sp3
- 1
- 2