sevgili arkadaslar.
benim sorum çift firewall kullanıla bilir mi?
yaklaşık 1 aydır kerio kullanıyorum. ancak üniversitede yaklaşık 2000 bilgisayarın bağlı olduğu devasa bir ağda bağlı olduğum için ne kadar ghüvendeyim bilmiyorum. zira dosya ve yazıcı paylaşımını devre dışı bıraktığım halde firewall'dan sürekli dosya veya yazıcı paylaşımını deneyen ip numaraları alıyorum. hepsi de bağlı oldugum ağ içerisinde ip numaraları.
bir ikinci sorum bu ip numaralarının kime ait bilgisayarın ip numarası oldugunu nasıl öörenebilirim.
bir diğer sorum ise yakın bir arkadasımın hotmail account'u çalındı. bunu almanın bir yöntemi var mıdır acep bileniniz var mı?
sevgili arkadaslar bana bu konularda yardımcı olabilirseniz cok sevinecegim.
şimdiden vereceğiniz cevaplara tşk ederim.
çift firewall kullanılabilir mi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Yıllanmış Üye
231 mesaj
hotmaili kırdılarsa onu alman çok zor......birazdan dönerimm
OP Yıllanmış Üye
131 mesaj
ok tamam hotmail'den vazgectim. bana sadece iki firewall'un aynı anda kullanılıp kullanılamayacağına dair bir cevap gelirse eger cok memnun olacagım.
zira 2 gündür adminlerden hiçbiri maalesef cevap vermedi. mfatiherkan kardeşim sana da ilginden dolayı teşekkür ederim. keşke aynı ilgiyi moderatör arkadaslar da gösterse de şu sorunun cevabını bulabilsem.
[V]
daima sevgiyle kalın