Asus ekran kartı üreticileri ATI'nin çift RV670XT işlemcisi olan iki yeni model ile karşımıza çıkıyor.
Asus "EAH3870X2/G/3DHTI/1G" ile "EAH3870X2/G/HTDI/1G" ekran kartları üzerlerinde 1 Gb bellek bulunduruyor.Asus aynı zamanda ısı sorununu çözmek için her çekirdek üzerine fan kullanmaktadır.GPU hızı 825 MHz ve bellek hızı 1800 MHz olarak belirtilen kartlar da DD3 belleklere sahip ve 4 DVI çıkış ile "Company of Heroes-Opposing Fronts" oyun hediyesi ile satılmaktadır.
Çift GPU Olsun Diyenlere !
çift çekirdekli işlemcilerden sonra sıra şimdi de çift çekirdekli ekran kartlana geldi demek.. hadi hayırlısı..
Ekranı 2'ye bölüp 2 oyunu aynı anda açarız artık..
CU_GS7Ekranı 2'ye bölüp 2 oyunu aynı anda açarız artık..tuttum bunu
bence bu nvidia'nın yeni 9xxx serisi kartlarında cift gpu kullanacagı haberi üzerine bi karsılık olabilir.
Ama testlerde suruculerde sorun oldugu bır gerçek. Bence bıraz beklenmelı
ati 1950 de çift gpu larla adından söz ettirmişti ama 2000 serisinde hayal kırıklıgı yarattı ve şu andaki görünen ise başarı vadedebilmekte
arkadaslar dili yanmis biri olarak baya beklemenizi öneririm
yoksa benim gibi alirsiniz ekran karti calismaz o servis senin bu servis benim
gezersiniz...
karray_küyübçiftide aynı tekide aynı bunların.Önemli olan özümüzden kopmayalım özümüzden uzaklaşmayalıbu ne demek simdi?
elazigliBanlanmış birinin gözyaşları :pkarray_küyübçiftide aynı tekide aynı bunların.Önemli olan özümüzden kopmayalım özümüzden uzaklaşmayalıbu ne demek simdi?
Demekki buna Bi SLİ ÇEKSEN :) ABİ EKRAN KARITINDAN ÇIKAR OZAMAN düşünsene 4 tane ekran kartı ? o man gat :d
keşke 4 gpu lu su çıksa ama nvidia olsun ben ati yi sevmiyorum AMD ürettği için
Selçuk İslamoğluBanlanmış birinin gözyaşları :yazııkSon Düzenleme: uGuR.uK ~ 22 Haziran 2008 23:36
banlanmış ama heriften yapılan alıntılar olduğu gibi durduğundan mütevellit üye adı görünüyor gene bari onlarda silinsin ayıptır yauv
karray_küyüb mi bilemem ama niyeb_küçük olduğu kesin
savasmeralbanlanmış ama heriften yapılan alıntılar olduğu gibi durduğundan mütevellit üye adı görünüyor gene bari onlarda silinsin ayıptır yauvhem silinsin diyon hem konuyu güncelliyon ?ne iş?karray_küyüb mi bilemem ama niyeb_küçük olduğu
(bende aynı şeyi yapıyorum ama 1 kere güncellenmiş)
niyeb_küçük bunda hem fikiriz...
ati güzel nvidia sevmiyorum bence nvidia kendini beğenmiş bir marka ati hiçteyse yeni şeyler çıkarmaya çalışıyor