Merhaba Arkadaşlar
Bilgisayarımda iki işletim sistemi yüklü (XP Pro SP3 (Türkçe) - Vista Ultimate SP2 (İngilice) - ikiye ayırdıgım HDD'nin farklı bölümlerinde) ve Asus WL-167G (USB) kablosuz baglantı adaptörüm var.Makineyi XP ile açtıgımda internete sorunsuz bir şekilde baglanmasına ragmen Vista ile açtıgımda genelde internete baglanmıyor ve elle baglamaya çalıştıgımda da "authentication failure" uyarısı alıyorum.Vista'da nadiren baglandıgında da neden-nasıl baglandıgını anlamıyorum.Wireless adaptörü XP'ye XP,Vista'ya Vista sürücüsü ile tanıttım.
Bir de küçük kardeşim 2-3 ay önce online oynanan World of Warcraft oyununu makineme yüklemişti (XP bölümüne).İlk zamanlar sorunsuz oynarken daha sonra oyun internet baglantısını kuramaz oldu (baglantı olmasına ragmen).Baglantıyı kurmaya çalıştıgımda yine aynı "authentication failure" uyarısını alıyorum.Oyunu silip bütün yamaları ile yeniden yükledim ama yine aynı baglantı sorunu oldu.Oyun sitesinin support bölümüne yazı atıp durumu anlattım,cevap gelmedi.Kardeşim bu oyunu kendi laptopunda sorunsuz oynuyor,yani oyundan kaynaklanan bir sorun yok.
Sizce bu online oyun ve Vista'daki baglantı sorunlarımın nedeni nedir ve ne yapabilirim.
Teşekkürler