Selamın Aleyküm arkadaşlar laptop alacağım.Ama bir türlü karar veremedim veriyorum başka sitelere konu açıyorum yok bunu alma iyi değil felan filan laflar 1 aydır uğraşıyorum.Grafik ağırlıkl oyun oynuyacam ama öle çok oyun değil gta4 oynuyacam sonrada program yüklerim sürekli aklımda bir kaç tane var sizin önereceğiniz var mı?Birde kullanan kişiler yazabilir mi kullandığı laptopu.
ASUS N61JQ CORE İ7-720QM 1.6GHZ-4GB-640GB-16"HD SL-CAM-BT-1024MB HD5730-DVDRW-W7PRE
tabi bu laptopda indirim olsa hemen alacam ama limit yok.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asus N61JA240DV Intel Core i5 430M 2.26GHZ 4GB 320GB 16" Taşınabilir Bilgisayar
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung R580-JS02TR Intel Core i5 520M 2.4GHZ 4GB 320GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar
LİMİTİMDE 1800TL Lütfen yardım edşn 1 aydır forum sitelerini geziyorum son çarem bu diyorum chıp ailesinden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler :)