arkadaşlar sistemim win 7 total video converter kurdum fakat 1-2 çeviriden sonra kastı silmeye karar verdim program ekle kaldırdan sildim fakat progarm files de dosyası kaldı onu silmeye çalıştığım zaman klasör veya dosya başka bir program tarafından kullanılıyor diyor ne yapabilirim dosyanın adı RealMediaSplitter.ax total video coverter klasörünün içinde
Çıldırmamak elde değil
unlocker silmiyor kapatıp açtım 100 kere olmadı gene
durması sorun değilde cpu kullaımı %100 oluyor internet gidiyor virüs gibi aynı şerefsiz
İnterneti kesip virüs taraması yap.Muhtemelen virüstür.Vede görev yöneticisinden kullandığı programı bulup kapat.
cpu yüzde 100 çalışıyor demişsin. O zaman daha öncesinde olmayan ancak programı yükledikten sonra cpu'yu devamlı kullanan arkadaşı görev yöneticisinden bul. Ayrıca yüklediğin programla alakalı olduğunu düşündüğün şeylerin hepsini işlemlerden bulup işlem ağacını sonlandır seçeneğini seç. Bunları yaptıktan sonra o dediğin program (ya da revo uninstaller kullanıyorum ben olmazsa bu programlada dene) ile sil bakalım olacak mı.
https://www.chip.com.tr/forum/dos ... temleri_t84489.html
[klasör veya dosya başka bir program tarafından kullanılıyor](Alıntı) diyorsa,o zaman önce regeditden kaldırman gerekir.Yukarıda anlatılan yöntemleri çok iyi oku,çaren orada var.Programı tekrar yeniden kur,sonra sistem tepsisinden(simgesine sağ klik)kapat ve daha sonra Revo Uninstaller ile bilgisayarından temelli kaldır.Regedit\Software başlığı altında artıklarını sil.En son da CCleaner i çalıştır.Kolay gelsin.Hayırlı ramazanlar.
hepinize yardımlarınızdan dolay teşekkür ederim kendi kendine silindi nasıl olduysa
tabiki kendi kendine silinir..bu programı bir arkadaşıma hem görsel anlatımını hemde notepad a yazarak anlatım yapmıştım windows7 de..30 kere sildim, geri yükledim...hiç böle bir şey görmedim !!!