Çin'lilerin yeni bombası...

endlessnight
06-09-2011, 15:14   |  #26  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj
Alıntı: mehmetyilmaz2  
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/18659905.asp buda bir çoban ıcatı :) sonucta caba ve emek war :)
İşte bu da Akdeniz insanı:) Gerçekten bırrrrooooooo

mehmetyilmaz2
06-09-2011, 15:23   |  #27  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj

hehe aynen :D caba,emek,mantık ve ınanma gucu.d adama bide delı demısler elktrigi cakınca "mucit coban" olmus adamlara bak ya :D

Kapalı Hesap (200174)
06-09-2011, 15:23   |  #28  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

edıson dan önce davransaydı köşelikti şimdi bu adam Sinsi

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 06 Eylül 2011 15:30
mehmetyilmaz2
06-09-2011, 15:34   |  #29  
Üye
88 mesaj

adam istanbula calısmaya gittigi sene görmus nasıl yapıldıgını .d gelmıs koyde denemıs adam kı ınanca bak deli demişler aldırmamıs her seye ragmen .d helal olsun valla . yaptıgı masrafta 400 tl sadece bence deymıs yanı ugrastıgına.d

Kapalı Hesap (200174)
06-09-2011, 15:37   |  #30  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
adam istanbula calısmaya gittigi sene görmus nasıl yapıldıgını .d gelmıs koyde denemıs adam kı ınanca bak deli demişler aldırmamıs her seye ragmen .d helal olsun valla . yaptıgı masrafta 400 tl sadece bence deymıs yanı ugrastıgına.
evet kardeşim bir işe başlamadan o işi yabarım diye kendine güvencin oldumu birde hırsın varsa uçak bile yabarsın şunlar olmalı bir insanda
emek,zeka,hırs bunlar varsa herşeyi yabarsın helal olsun bu adamı trabzon'a transfer etmek lazım burda böle şeyler yaban insanlara destek oluyor diğer halk Sinsi

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 06 Eylül 2011 15:37
mehmetyilmaz2
06-09-2011, 15:56   |  #31  
Üye
88 mesaj
Alıntı: kesko  
evet kardeşim bir işe başlamadan o işi yabarım diye kendine güvencin oldumu birde hırsın varsa uçak bile yabarsın şunlar olmalı bir insanda
emek,zeka,hırs bunlar varsa herşeyi yabarsın helal olsun bu adamı trabzon'a transfer etmek lazım burda böle şeyler yaban insanlara destek oluyor diğer halk Sinsi
aynen kardeşim ben de sana katılıyorum.. aklına bir hedef koydum mu hiç yılmadan devam etmeliyiz bence.. hedefimiz de ki işi yaprken kım ne derse dedın yılmadan devam etmeliyiz ki basarabilelım.. :)  trabzon'damı yasıosun sen :)

Kapalı Hesap (200174)
06-09-2011, 16:22   |  #32  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
aynen kardeşim ben de sana katılıyorum.. aklına bir hedef koydum mu hiç yılmadan devam etmeliyiz bence.. hedefimiz de ki işi yaprken kım ne derse dedın yılmadan devam etmeliyiz ki basarabilelım.. :)  trabzon'damı yasıosun sen :)
evet trabzon da yaşıyorum üste demişsin çevresi karşı çıktı yapılmaz falan demişler olumsuz psikoloji yaratır üzerinde insanın burda böyle bir şey yabmaya kalksa birisi çevresi destek oluyor adama

mehmetyilmaz2
06-09-2011, 16:57   |  #33  
Üye
88 mesaj
evet trabzon da yaşıyorum üste demişsin çevresi karşı çıktı yapılmaz falan demişler olumsuz psikoloji yaratır üzerinde insanın burda böyle bir şey yabmaya kalksa birisi çevresi destek oluyor adama
 Gülümseme

ya ama arada curuklrı de cıkmıyor degıl işte ben onu demek ıstedım aslında .d destek olanlar var elbette :)

AimLeSS
06-09-2011, 18:30   |  #34  
AimLeSS avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
469 mesaj

kesko panpa tribün olayını biraz kavraman lazım ama o öle google dan olcak iş deil.

Kapalı Hesap (200174)
06-09-2011, 20:38   |  #35  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: AimLeSS  
kesko panpa tribün olayını biraz kavraman lazım ama o öle google dan olcak iş deil.
ben tribüne çıkınca efendi bir şekilde kimsenin kalbini kırmadan takımımı destekler geldiğim gibi çıkarım...
yakışanda budur Alkış
neden kalp kırmam diyorum ben imam hatip okumuş bir insanım rabbimiz şöle emrediyor kullarım bana hangi günahla gelirse bağışlarım ama başka bir kulumun hakkına saldırmak,kalbini kırmak,arkasından konuşmak,gibi kötü işler yabarsa o kulum yüzüme çıkmasın buyurmuştur..Emin değil
Bana göre en iyi tarafar çıkar tribün'de kendi takımını destekler yenilse bile gider yenen tarafı maçı kazanan tarafın taraftarını tebrik eder bunu yabıyormusun? en iyi taraftar sensin
ama yok ben ana bacı kayacam diyorsan
münker.Nekir melekleri sağ ve sol omuzlarımızda olduğunuda unutmayalım..ki
yarın insanların omuzunda allah'ın yanına uğurlanırken o iki melek elinde kitaplarla yanımıza geldiğinde pişman olmayalım,,,,,,,küfür,hakaret,kadar insana yakışmayan bir davranış yoktur ha bende insnaım bende bozdum ağzımı bi zamanlar ama ne oldu yarın onlarında hesabını vereceğim allah'ın karşısında o insan affeder beni hakkını helal ederse allah'ta affeder ama yok affetmezse cezamızı çekeriz mecburii
onun için bu dünya geçici 90 dakikalık bir olay var diye insanlığımızdan çıkmayalım der rabbim her daim sizlerle olsun ailenizi sevdiklerinizi sizleri hak yolundan ayırmasın kötülüklerden korusun (Amin) Aşk

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 06 Eylül 2011 20:49
mehmetyilmaz2
07-09-2011, 09:53   |  #36  
Üye
88 mesaj
ben tribüne çıkınca efendi bir şekilde kimsenin kalbini kırmadan takımımı destekler geldiğim gibi çıkarım...
yakışanda budur Alkış
neden kalp kırmam diyorum ben imam hatip okumuş bir insanım rabbimiz şöle emrediyor kullarım bana hangi günahla gelirse bağışlarım ama başka bir kulumun hakkına saldırmak,kalbini kırmak,arkasından konuşmak,gibi kötü işler yabarsa o kulum yüzüme çıkmasın buyurmuştur..Emin değil
Bana göre en iyi tarafar çıkar tribün'de kendi takımını destekler yenilse bile gider yenen tarafı maçı kazanan tarafın taraftarını tebrik eder bunu yabıyormusun? en iyi taraftar sensin
yarın insanların omuzunda allah'ın yanına uğurlanırken o iki melek elinde kitaplarla yanımıza geldiğinde pişman olmayalım,,,,,,,küfür,hakaret,kadar insana yakışmayan bir davranış yoktur ha bende insnaım bende bozdum ağzımı bi zamanlar ama ne oldu yarın onlarında hesabını vereceğim allah'ın karşısında o insan affeder beni hakkını helal ederse allah'ta affeder ama yok affetmezse cezamızı çekeriz mecburii
onun için bu dünya geçici 90 dakikalık bir olay var diye insanlığımızdan çıkmayalım der rabbim her daim sizlerle olsun ailenizi sevdiklerinizi sizleri hak yolundan ayırmasın kötülüklerden korusun (Amin) Aşk
helal olsun kardesim öle bir anlatmıssn kı yazmıssın kı tbr ediorm gerçekten .Amin bu arada

AimLeSS
07-09-2011, 10:20   |  #37  
AimLeSS avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
469 mesaj
yakışanda budur Alkış
panpa siz trübün muhabbetini holiganlık olarak anlamışsınız. yani şöleki tribüncüler her işini kaba kuvvetle hallede hanzolar gibi bişe anladım sen yazdığıdan. aslında öyle deil. o stadta tribüncü die bi kavam vardır yani söle sen eger amigonun lafını dinlemeyp rakip takıma küfür edersen bedelini tümtaraftar öder. hani orda ben küfür ettim bana vurun gibi bişey yok adama yürüncekse beraber yürünür herşey beraber yapılır. dedikya hani bi kaçtane kırık çıkıyo onlar yüzüden ortalık karışıo die işte sebep bu bizim amigo çiço yani burak abi  birine sövmeyin dediğinde 1 kişinin ağzından küfür duyamazsın peki nasıl oluyoda rakip takımların taraftarı ana avrat bacı kayıyo? biz amigomuzu dinliyoz onlar dinlemiyo eger dinlemezseler bu o bağıranların deil o derneğin sucu gibi görünür. sen demişin ben çıkarım takımama destek verir giderim die bizde aynısını yapıyoruz emin ol. ama bize herhangi bi dernekten bi kişi küfür etsin yada bişe yapsn  olay çıkar bu böyledir. bana edilen yada takıma edilen bi  küfür tüm taraftara edilmiştir. karadeniz insanınıda bilirsin bi anda parlar. işte bu yüzden her maç olay çıkıo. biz mesela her maç su 2 besteyi kesin söyleriz "  Şİ-RİN-LER! ararım-sorarım...  ARARIM SENİ HERYERDE SORARIM ISSIZ GECELERDE TRABZON NERDE?"..."Şİ-RİN-LER! AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ YAZMI GELECEK TARBZON SAMSUNA NASIL GELECEK TARBZON SAMSUNA ASIL GELECEK?" bunun nedeni trabzonla olan düşmanlık geçen ordu macında trabzona nie beste söylersinki? çünkü adama öfken vardır. neden öfken vardır biliomusun samsun ban asyaya düşmeden önce trabzonlular samsunda az adam kesmediler. karadeniz takımı die iyi davrandı bizimkiler bi indiler dernek otobüsünden ellerinde satırlar sallamalar savaşamı geliosunuz? trabzon böyle yaparsa samsuna roketatarla bile giremezler almazlar. bursa beşiktası nasıl almadı samsunda trabzonu öyle almıcak işte. ben 1 kere bile kavgayı samsunluların balattığını görmedim. hep bize salça olunur nedense? trabzonda aynısını yaptı. ama yine söylim çok merak ediyorum nasıl giremeyi düşünüolar samsuna bakalım o konvoy tekköyün orda kesilmiyomu.

Kapalı Hesap (200174)
02-10-2011, 02:15   |  #38  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj

kesilse ne olur kesilmese ne olur altı üstü dayak yersiniz çocukmusun sen kardeş ? 
çocukça konuşuyorsunda
SAMSUN SPOR HANGİ LİGTE OYNUYOR YA ÖLE Bİ TAKIM VARMIYDISinsi

BOŞ BOŞ KONUŞ
bu arada samsunlular akıllıyız diye geçiniyor ama 3 defa motoru yanmış aracı 13 bine sattım samsunluya sende onlardansın işte bişey biliyormuş gibi konuşuyorsun anca forumun diğer sakinleri güler sana
boş insansın şu lafların ne olduğunu anlatıyor.............
birşey paylaştık sen aldın yürüdün yok roketatar yok yol kesilir amacın ne ne yabmaya uraşıyorsun buyur gel trabzon'a bakalım ne kadar delikanlısın...öle klavyeden herkes bişeyler yazar....
seni en iyisi engellemek kafana göre yaz dur bu yazıyı okuduğunda  bilki artık beni engellemiş birisi var bu forumda ne yazdıklarını ne ismini allah'a yakın ol bana uzak EN ÖNEMLİSİ ÖNCE ADAM OL konuyu açtımdan beri kafana birşeyler yazıp duruyorsun sesimizi çıkrtmayınca kendini bi b...k zannediyorsun 
Engellendin....... bişeyler yaz dur bundan sonra 
Sen önce saygılı olmasını öğren...
çoluk çocukla uraşıyoruz

YERİNİ BULDUN SONUNDA YAZ DUR KOLAY GELSİN...
SANA UYUP AZIMIZI BOZUYORUZ SENDEN DEĞİL FORUMDAKİ DİĞER İNSANLAR VE YAŞIMDAN UTANIYORUM YOKSA SANA............
HAYIRLI OLSUN YENİ YERİN :)

senin mesajların böle çıkıyor bende  :D
AimLeSS Bu mesaj engellediğiniz tarafından gönderilmiştir.
Bundan sonrada hayırlı forumlar dilerim sana

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 02 Ekim 2011 10:54