Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
1,447 mesaj
Bir teknoloji forumda satış yapmak saçma geldi biraz :D
Bir teknoloji forumda satış yapmak saçma geldi biraz :D
ero17walla herkes ekledi ama millet korkuyor çin malı telefon almaya onun için. birz irkiliyolar. n 99i tavsiye ederim ama.. ona hiçbişey olmuyor. en az 35 40 tane sattım. alan herkes bi daha istiyor. ama işte elimde de 25 tane kaldı. satıcamda. yeni mallar geldi anycoll tc 500 tc 800 gelicek. onları alıcam. zoom lu açılan kameralı. hadi bitsin şu n99i tv liler....Millet çin malı olmasından değil satıcıya güvenmek konusunda tereddüt ediyor;çünkü nette heleki forumlarda satış yapabilmek için önce sağlam referanslar verebilmelisin,ayrıca satış ve ücret konusunda izlediğin yolu açıkca belirtmelisin;önce parayı alıp malı sonramı gönderiyorsun;yoksa ben kendine ve ürününe güvenen bir satıcıyım önce malı yollarım müşteri beğenirse parasını yoksa ürünü yollar diyebiliormusun.Gördüğün gibi bu işler her iki taraf içinde riskler taşımaktır.Bunu aşabilmenin tek yolu sağlam referanslar verebilmektir.
Kolay gelsin.
arkadaslar bende aldım benimki sağlam çıktı ama arkadasımınki imei orda baktık kayıtlı(orda=aldıımız yer)çıktı ama 5 ay sonra küt arkadasınki kapansı bende dua ediyorum inş 1 sene daha dayanır diye
Çin mallarının çoğu bozuk çıkıyor...
bunca zaman alıcı bulamadıysan boşver :)
arkadaşlar bende letus t808 almayı düşünüyorum sizce nasıl
bunların yazılımları biraz sorunlu oluyor tıpki senin aceleyle yazdığın gibi harfler eksik anlamsız yada baş aşağı...:D bunların yazılımı da aceleye geldi galiba...