arkadaşlar Çinceden az buzda olsa anlayan biri ya ö.m yada black.reals@hotmail.com eKlesin Ne olur çok acil yardimlarinizi BekLiyorum
Çinceden az buzda olsa anlayan biri
Suç Milli Eğitim Bakanlığı'nda. Dünyada 150 milyon cıvarında Fransızca bilen var. Okullarımızda Fransızca okutuluyor. 1.5 milyar insan Çince konuşuyor; 75 milyon insanımızdan Çince bilen bir kişi bile çıkmıyor.
o1TurK, mesleğinizin hackerlik olduğunu yazmışsınız. Demek ki iyi bir hacker değilsiniz! :) Şu Çinceyi kırıp Türçeye çeviremediniz mi? :)
Alparslananadoluo1TurK, mesleğinizin hackerlik olduğunu yazmışsınız. Demek ki iyi bir hacker değilsiniz! :) Şu Çinceyi kırıp Türçeye çeviremediniz mi? :)SÜpersin adamım...Ne diyim mesliğim hacker diyen birisi nasıl olur da bir çeiri aracı bulamaz buna çok güldüm doğrusu.
Alparslananadoluehe ehe
o1TurK, mesleğinizin hackerlik olduğunu yazmışsınız. Demek ki iyi bir hacker değilsiniz! :) Şu Çinceyi kırıp Türçeye çeviremediniz mi? :)"en iyi bildiğim hiç birşey bilmediğimdir" den yola çıkarsak
pc yi yada hacker lığı biliyorum diyen bi halt bilmiyordur...
şimdi lafı çaktık yardım etmemek olmaz :))))
sayın hacker arkadaş dediğin çeviri çok önemli ise çin büyükelçiliğine mail at alttaki linkten durumu anlat "bu metnin meali lazım diye"
burada üstte contact us diye link var oradan ulaşırsın...
tabii yazı sakat olmassın bak çekerler kenara...özgürlük demokrasi falan geçmesin içinde ehe ehe ehe...
physfgehe ehezaten adam akıllı hacker olan biri saga sola ben hacker'ım demez hea diyence ztn hacker degildir"en iyi bildiğim hiç birşey bilmediğimdir" den yola çıkarsak
pc yi yada hacker lığı biliyorum diyen bi halt bilmiyordur...
lamer
Nette bu cevirilerin ingilizceye yapildigini dahi bilmiyorsun (eski yada yeni cince 2 tarz ceviri gerekebilir 2 side farkli.)
Nasdil hackerlikmis bu ingilizcede yoktur buyuk ihtimal
Lamer
mancukyalameryauwww sakin elemanı suyun altına gönderdinNette bu cevirilerin ingilizceye yapildigini dahi bilmiyorsun (eski yada yeni cince 2 tarz ceviri gerekebilir 2 side farkli.)
Nasdil hackerlikmis bu ingilizcede yoktur buyuk