CİNCON SOMALİ AÇIKLARINDA.....:)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sizin ugrasacagınız daha mantıklı ısler yokmu boyle sacmalıklara vakıt ayırıyorsunuz...
yok arkadaşım sende mantıklı bışey yapıyosan mantıksız bır yorum yapıp o guzel vaktını harcama ....haha
onlineTRyok arkadaşım sende mantıklı bışey yapıyosan mantıksız bır yorum yapıp o guzel vaktını harcama ....hahaMorque'ye gülerken sen daha kötü çıktın Böyle konular açmayın işte biliyorsunuz neler oluyor ...
ömer napıyım gorur gormez yayınlamak ıstedım çok komıkk
Cincon somali açıkların daaa..
1 harf için birbirimizi kırmayalım
renk="#333333"]
chip formunda ne ısı var boyle bır konunun onu anlamıyorum burası taraftar sıtesı mi?
OOOOMMMMEEEERRRRMorque'ye gülerken sen daha kötü çıktınSen Bana Gülerken Aynı Zamandada Kendin Ve Benim İçin Özürmü Diyosun..
Bakınız İmzası; Suç benden kaynaklanıyorsa özür dilerim. Ayrıca bazen aşırıya kaçabiliyor. Onlar içinde özür diliyorum.Üzgünüm Tedavin İçin İlaç Öneremicem.. Tıb Günümüz Koşullarında Yetersiz..
OnlineTr'ye gelince böyle oyunlarla ayaklarla gülmeye devam edin.. Araştır Sizinle ilgili böyle düzmece resimler değil orjinal ve yarılma garantili resimler bol miktarda bulacaksın..
Nerde Kalmıştık..? Nihaha.. !!
1--
2-
buralarda kalmıştık bılmem hatırladın mı hahahaha
MorgueSen Bana Gülerken Aynı Zamandada Kendin Ve Benim İçin Özürmü Diyosun..Özlettin be kendini sana laf olarak yanlış anlama koy.mayalı cok olmuştu
Bakınız İmzası; Suç benden kaynaklanıyorsa özür dilerim. Ayrıca bazen aşırıya kaçabiliyor. Onlar içinde özür diliyorum.Üzgünüm Tedavin İçin İlaç Öneremicem.. Tıb Günümüz Koşullarında Yetersiz..
OnlineTr'ye gelince böyle oyunlarla ayaklarla gülmeye devam edin.. Araştır Sizinle ilgili böyle düzmece resimler değil orjinal ve yarılma garantili resimler bol miktarda bulacaksın..
sendemi O cinconlar ile Somalidemiydin ?Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 22 Kasım 2008 00:22
MorgueSen Bana Gülerken Aynı Zamandada Kendin Ve Benim İçin Özürmü Diyosun..Hayır,suç bende demedim,bendeyse özür dilerim dedim. Farkı anlayacağını sanmıyorum
Bakınız İmzası; Suç benden kaynaklanıyorsa özür dilerim. Ayrıca bazen aşırıya kaçabiliyor. Onlar içinde özür diliyorum.
Üzgünüm Tedavin İçin İlaç Öneremicem.. Tıb Günümüz Koşullarında Yetersiz..
N_I_R_W_A_N_A5 yaşındaki bebeler gibi hareket ediyonuz ya.bırakın artık bu bebeşebe işlerini artıkaynen katılıyorym yauwww sırf bu tartışmalardan sıkılıp futbol a ilgim azaldı gerçi bilime ilgim artınca otomatik olarak futbol un katsayısı düştü de denebilir