hoparlorumden surekli cızıltı geliyor sanırım haparlorde sorun var diye kulaklık taktım ondada cızıltı devam ediyor bu cızıltı herhangi bir oyunu actıgımda dahada artıyor bana yardımcı olursanız sevinirim.
cızıltılı ses
Sanırım telefon hattı, micofon vs açık. Ses denetimini aç, oradan Seçeneklerden özelliklere geç. Oradan çalmayı seçip aşağıdaki listeden herşeyi aç. Tamam deyip denetim ekranına geçin. Oradan kullanmadıklarınızı sessize ayarlayın.
Örneğin ses ayarı denetimi ile Dalga her zaman açık durmalıdır. Onların dışında kullanmadıkların varsa kapat.
Eğer kulaklıkla denedim demeseyydin, kablolara bak diyecektim ancak farklı ses çıkışı ile denediğinden problem orada değil.
Ayrıca, ses kartının sürücülerini tekrar yüklemek te işe yarayabilir.
En kötü ihtimalle ses kartın arızalıdır. :)
arkadasin onerileri simdi yazacagim sorunu da cozer aslinda. eger TV karti kullaniyorsan line-in(giris) kismini kapatirsan ses kesilir. ya da baska bir kayit cihazi bagliysa ses kartina ayni durum olabilir. topraklamayi da kontrol etmelisin.
sanırım bu dip sesi denen hadise olabilir diskten herhangi bir program çalışırken ses geliyorsa bu dip sesidir onboard ses kartlarının en büyük sorunlarından biridir maalesef çözümü extra ses kartı almak veya dip sesiyle idare etmektir
benım ses kartım entegre ana kart uzerinde acaba bi ses kartı alsama bu dertten kurtula bilirmiyim
yok arkadasım kulakla denedim gene aynı ses devam ediyor
caucasianeaglebenım ses kartım entegre ana kart uzerinde acaba bi ses kartı alsama bu dertten kurtulakurtulabilirsin eğer rahatsız edecek seviyede değilse alma bence ama rahatsız ediyorsa seçim sana kalmış
erkancsanırım bu dip sesi denen hadise olabilir diskten herhangi bir program çalışırken ses geliyorsa bu dip sesidir onboard ses kartlarının en büyük sorunlarından biridir maalesef çözümü extra ses kartı almak veya dip sesiyle idarebenim Ses kartımda Onboard.. Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum..Ses Kartı Olarak Ne Önerirsiniz?