arkadaşlar ben ckeditör ile makale sisteminde konu açıyorum.ve ckeditörde yazdıgım verileri veritabanına kaydediyorum.geri çekerkende bir divin arasına koyuyorum.örnek <div id="editörcikti">
çektigimveriler</div> bunun gibi fakat divin içine çektigimde kaymalar oluyor yazılar divin dışına taşıyor. Bu sorun için ne önerirsiniz..
.html bolumu burası.
<asp:TextBox ID="txtBaslik" runat="server" Width="500px"></asp:TextBox>
<CKEditor:CKEditorControl ID="txtKonu" runat="server" Width="680px"></CKEditor:CKEditorControl>
<asp:Button ID="btnKaydet" runat="server"
Text="Kaydet" style="width: 77px" />
<asp:Label ID="lblDurum" runat="server" Text="Durum"></asp:Label>
<div id="repa"><asp:Repeater Id="rptMakale" runat="server" DataSourceID="ObjectDataSource1">
<ItemTemplate>
<div id="bas"><%#Eval("Baslik") %></div> veritabanından çektigim veri burası yani ckeditörle açtıgım konu
<div id="kon"><%#Eval("Konu") %></div> veritabanından çektigim veri burası yani ckeditörle açtıgım konu
</ItemTemplate>
</asp:Repeater> </div>
<div style="clear:both;"></div>
.css bolumu.
#repa{width:680px; text-align:left;float:left; margin-right:10px; margin-bottom:10px; border:1px solid #00C; padding:5px 5px 5px 5px;}
#bas{width:670px; margin:0 0 5px 0; text-align:left;float:left; border:1px solid #00C; padding:3px 3px 3px 3px;}
#kon{width:670px; margin:0 0 5px 0; text-align:left;float:left; border:1px solid #00C; padding:3px 3px 3px 3px;}
ayrıca ckeditörün pikselinide vereyim:wdith:680px,height:200px