Biyer ekim diyor bi yer kasım diyor :) o oyun 2013denn aşağı gelmez gibime geliyor bana da neyse.
PC Versiyonu bile 8 ay sonra cıktı ps3den yanlış hatırlamıyorsam.(GTA IV) :)
Biyer ekim diyor bi yer kasım diyor :) o oyun 2013denn aşağı gelmez gibime geliyor bana da neyse.
PC Versiyonu bile 8 ay sonra cıktı ps3den yanlış hatırlamıyorsam.(GTA IV) :)
Aslında trailerde gördüğüm kadarıyla oyun motoru Gta 4 ile aynı gibi,O yüzden sistem gereksinimleri birden 2 kat fırlamaz diyede düşünüyorum,Hele birde optimizasyon olursa gta 4 ile aynı bile olabilir,Bkz crysis 2, orjinal crysislerden daha performanslı çalışıyor.
Bu ne biçim oyun be :D
4 çekirdekli işlemci istiyo :D
Yakında 6 çekirdek te istese bana FX6100 yeter bide tam benim sistem gereksinimleri ha... Kılpayı benim sistem daha iyi :D
Ama baya şaşırdım gördüğüm tek 4çekirdekli işlemci isteyen oyun bu :D Bide 256Bit Ekran Kartı İsiyo
(konuyu yunus kardeş açmamış sorun yok) :D :D :D
Ya anlamadığım şey rockstar games bizden neden gta 5 'in çıkış tarihini saklıyor zaten elinde sonunda öğreneceğiz bilgileri ! elimde olan bilgilere göre ya 2013 Martta yada 2012 ekimde çıkacak ya sizce ?
23 ekimde çıkıyormuş 2012 :::::::::::)))))))))))))))))))) harika hemen alırım :D
Gta 5in bu sene çıkması mükemmel olur,Gta 4teki şehir yaşamına hiç alışamadım,Dağa bayıra çıkmayı,uçak sürmeyi vs. özledim :D Gta san andreası yıllardır oynarım ama Yeni pcde uyumsuzluk sorunları yaşadığım için bir türlü zevk alamadım :(
Gta 5in bu sene çıkması mükemmel olur,Gta 4teki şehir yaşamına hiç alışamadım,Dağa bayıra çıkmayı,uçak sürmeyi vs. özledim :D Gta san andreası yıllardır oynarım ama Yeni pcde uyumsuzluk sorunları yaşadığım için bir türlü zevk alamadım :(aynen kardeşim yha mapı herşey çok gerçekçi ve güzel olacak uçak sürmeye bende çok özlemiştim oyunda köpekte varmış diyorlar :D çok güzel olacak ama 5 ay var :( olsun ama yine bu sene çıkacakya ona şükredelim çok manyak olacak çok sabırsızlanıyorum :D D: uçak sürmek vahşet kan çete kurup banka soymak :D
Gta IV'te özgürlük şansı yok. Zıpla koş hopla yok
San Andreas gibi eğlenceli şeyler ve köy, kasabalar dahil etmeleri gerek.
Gta San Andreas gibi her şey olsun ama grafikler GTA IV olsun tadından yenmez yaa.
Ya şu konuyu CLOSE yapar mısın?
Kesin olmayan hem alıntı hem fake bilgiler 50 küsür yanıt almış.
Sahte ve alıntı yapılmış bilgiler var close yap.