Club Vaio BuluŞmasi 27 Ocak 2008 – İstanbul

unlawfull.entry
23-01-2008, 15:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Sevgili VAIO Dostları
27 Ocak 2008 tarihinde İstanbul Levent Metro City’de Kulüp VAIO Türkiye üyelerinin Club VAIO'ya geçişi ile hızla büyüyen Club VAIO Türkiye’nin bu heyecan ve sevincini paylaşmak üzere küçük bir tanışma toplantısı yapmaya karar verdik.

Şubat Ayında yapılacak olan Hollanda da ki VAIO Konferansında siz üyelerimizle buluşmamızın fotoğraflarını ve videolarını sunum yapmak istiyoruz. Daha sonrasında bu fotoğraf ve sunumlar http://club.VAIO.sony.com.tr/clubVAIO/TR/tr/home adresinde yayınlamayı planlıyoruz.

Hollanda’ya Türkiye'den selam göndermek isteyen VAIO kullanıcısı olan veya olmak isteyen VAIO hayranlarını ve üyelerimizi 27 OCAK 2008 tarihinde bekliyor olacağız. Saat 13:00 saatiyla başlayacak olan buluşmamızda kahvelerimizi yudumlayıp güzel bir sohbet ve tanışma imkanı yakalayacağımız düşüncesindeyim, ayni zaman dada inanıyorum ki aklınızda VAIO ile ilgili tüm soru ve düşüncelere yanıt bulabileceğiniz bir ortam da olacaktır.

Ev sahibi olarak Resmi VAIO Uzmanları arkadaşlarımız orada sizleri karşılayacaklar. Eğer zahmet olmaz ise VAIO'nuzu alıp gelirseniz güzel bir anı olarak Hollandada ülkemizdeki VAIO Ruhunu yansıtabiliriz.

22 Ülkenin bir araya geleceği Şubat ayı içerindeki VAIO Kongresinde Türkiye'nin gücünü göstermek için sizleri aramızda görmeyi umut ediyoruz.
Herkese Sevgiler.
Tüm VAIO Dostlarına sevgiler...
----------------------------------------
Ercüment BÜYÜKŞENER | VAIO & IT Expert adına chipforum üyesi unlawfull.entry ( Engin KISAKOL )
Katılmak isteyen arkadaşlarımızın Ercüment bey'e en geç 1 gün önceden ulaşması rica olunur.

Toplantı Detayları


Ercüment Büyükşener VAIO Uzmanı İletişim LCV ; 0532 285 54 51

Yer : İstanbul / Levent METRO CITY

Tarih : 27 OCAK 2008

Saat : 13:00

Son Düzenleme: unlawfull.entry ~ 23 Ocak 2008 15:33