CM 03/04 "cm0304.exe" hatası! Yardım!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
suleyman
19-02-2004, 20:51   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj

Arkadaşlar müptelası olduğum bu oyunda "sinir bozucu" bir hatayla karşılaştım. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler!

GS ile olğanüstü başarılılara imza atarak ilerliyodum, alınmadık kupa bıraktım! Fakat o da ne tam 20.12.05 tarihinde saat 18:00'da bir hata ile karşılaştım. Çok değişik bir hataydı bu. Bellek veya işlemci hatası gibi bişeydi, tam anlayamadım. Hata raporunda karmakarışık şeyler yazıyodu. Hata'nın bildirim şekli tam olarak şu "cm0304.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılacak."Oyunu kaldırıp tekrar kurdum, hatta format atıp tekrar kurdum sistemi, fakat yine aynı yerde aynı hata ile karşılaştım!

Bunun neden kaynaklandığını bilen varmı? Nasıl halledebilirim bu sorunu? (Oyun sürümü 4.1.1, ondan olabilir mi? 4.1.4 yamasıyla düzelirmi acep?)

hasanyasin
19-02-2004, 22:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

Firma bu hatayı farketmişse, daha doğrusu bu sadece sizin başınıza gelen bir şey değil de, oyunun kendisinden kaynaklanan bir programcılık hatasıysa, belki sonradan çıkan yamalarla düzeltilmiş olabilir. Oyunun web sayfasına bakarak, bu yamayla düzeltilen hataları öğrenebilirsiniz.

Eğer oyun lisanssız ve cracklenmiş bir oyun ise, crack işleminin neden olduğu bir hata da olabilir. Zira, bu tür bir uygulama, çalışan bir sistemden bir iki tuğla çıkarmakla oluyor ve bu tuğlaların çekilip çıkarılması bazan farklı sorunlara da neden olabiliyor...

suleyman
19-02-2004, 22:32   |  #3  
OP Yeni Üye
46 mesaj

İlginiz için teşekkürler! 4.1.4 yamasını kuracağım. Umarım düzelir!

suleyman
20-02-2004, 03:26   |  #4  
OP Yeni Üye
46 mesaj

Kahkaha Çok şükür yaa! Yamayı kurdum ve düzeldi, artık hata vermiyo! Yardımınız için teşekkür ederim "hasanyasin".

hasanyasin
20-02-2004, 07:00   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

Hiç oyun oynamam aslında ve en çok bilinen oyunların adlarını bile bilmediğim için konuya oldukça yabancıyım. Tıpkı hiç TV kartım olmadığı gibi...Gülümseme

Sorununun düzelmesine sevindim. Eğer bir yazılım ya da donanımla ilgili sorun yaşıyorsan, başvuracağın ilk yer üreticinin web sitesi olmalı. Yen çıkan sürümleri incelemeli, eklentilerin çözdüğü problemler listesine dikkatle bakmalısın. Bu sadece oyunlar değil, her ürün için geçerli.

Oldukça şanslı olduğunu da belirtmek isterim, çoğu durumda problemin kaynağı kullanıcının sistemi oluyor ve işin içinden çıkmak oldukça zorlaşıyor. Daha da kötüsü, problem yazılım firması tarafından belirlenmiş oluyor ve bunun için gerekli düzeltmeler üzerinde çalışıldığını söyleyen bir mesajla yıkılıveriyorsunuz. Gülümseme

İyi eğlenceler diliyorum sana, oyununun tadını çıkar...