Arkadaşlar acil bi yardım isteyecektm sizden:S
vb.net te textbox a girilen değerin cmd ye gönderilip o girilen komutu yapmasını istiyorum...
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar acil bi yardım isteyecektm sizden:S
vb.net te textbox a girilen değerin cmd ye gönderilip o girilen komutu yapmasını istiyorum...
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
tam olarak bilmiyorum ama shell "cmd" gibi bişey yazarsan cmd yi çalıştırır. geri kalan mantıksal olarak gelir...
hayır console yi kullanıyosun.
Mesela:
console.writeline = textbox1.text
ben shell ile denedim... ama benim ihtiyacım olan o console u nasıl yönetci olarak açabilmem. programı yönetici olarak başlatınca da olmuyor... biraz daha genişletirsem;
sistem32 de bir kaç dosya silmm gerektiği için bunun hakkında böyle bişey tasarlıyım dedim... ama console u yönetici olarak açmam lazmmış... bunu arıyorum. cevaplarınız için teşekkürler...
vb.net te yazıyorsan console ye gerek yok.
[kod]
<font color="blue">My.Computer.FileSystem.DeleteFile('"" içinde yolu ve dosyayı belirt tmmdır', FileIO.UIOption.OnlyErrorDialogs, FileIO.RecycleOption.DeletePermanently)
Bu Kod ile sadece hata verdiği zaman dialog çıkar ve geri dönüşüm kutusuna gitmeden siler.
My.Computer.FileSystem.DeleteFile('"" içinde yolu ve dosyayı belirt tmmdır', FileIO.UIOption.OnlyErrorDialogs, FileIO.RecycleOption.DeletePermanently)
Bu Kod ile sadece hata verdiği zaman dialog çıkar ve geri dönüşüm kutusuna gitmeden siler.
Bişi değil