arkadaşlar pek sorun sayılmaz heralde ama. Sinir bozucu nedenini de bilmiyorum ü harfine basınca 3 yazıyor. ı harfine bsınca 2 yazıyor sinir bozucu..
cmd sorunu
bilgisayarında combofix çalıştırdıysan, çalıştırmadan önceki tarihe geri yükle.. yada geri yükleme yapmadan önce combofix'i kaldırıp o şekilde bir kontrol et.. işletim sistemini yazarsan düzeltecek bir "reg" dosyasıda yollayabilirim..
işletim sistemim win 7 64 bit. Ewet combofix kullandım. tarihi geri yükleyemem. yani combofix kullanmadan önceki tarihe geri yüklemedn başka bi çözüm olabilir mi
dediğim gibi combofix'i sistemden kaldırıp denediniz mi ? combo türkçe karakterleri tamamen bozuyor, sizde de türkçe karakter sorunu var..
nasıl kaldıracağım acaba? direkt combofix dosyasını mı silicem
nasıl kaldıracağım acaba? direkt combofix dosyasını mıklavyeden windows tuşu + R harfine aynı anda basıp çalıştır penceresine ulaş..combofix /uninstall
üstteki yazıyı kopyalayıp satıra yapıştır ve enter'a bas.. kaldırmak istiyor musunuz?? gibi bir soru soracak onaylayıp programı kaldır.. daha sonra combofix klasörünü silebilirsin..
comboyu kaldırmak işe yaramazsa bu adresten hazırladığım regedit dosyasını indirip çalıştır sonra bilgisayarı yeniden başlat.. tam olarak işe yarar mı emin değilim..
ALLAH razı olsun kardeşim teşekkürler oldu