COD 4 Kurulum Hakkında Yardım

MevzuDerin
27-02-2011, 14:58   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

Selamun Aleyküm Arkadaşlar;
Ben bu gün bittorent ile full rip COD 4 indirdim.Sorunsuz indi.Rardan da cıkardım.Kurmak için setup.bat dosyasına girdigimde sistem belirtilen dosyayı bulamadı diyor. aşagıda ayrıntılı resimleri var.Kurulum dosyaları arasında gezerken error.txt adlı bir metin belgesi buldum. sanırım sorunun çözümü.Ama ingilizce.Google translate ile çevirdim pek bir şey anlayamadım.İngilizcesi kuvvetli arkadaşlar cevirebilir mi ? acaba. işte resimler ve yazı;
If Setup was interrupted, try this:
1)
delete extracted game and extract again.
2)
start>run> type-> msconfig ,and press enter> press services tab> check "hide all microsoft services" box> uncheck all service boxes> press "startup" tab> uncheck all startup items> press apply> restart PC> run setup.bat now> to restore all - do same - check all boxes back and restart
yazı bu resimler aşagıda;

ve hatayı verdigi anın fotosu;

MevzuDerin
27-02-2011, 16:03   |  #2  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

Neyse çözdüm sorunu.Kurulumu başlattım ve wc ye gitmiştim o sırada komsunun oglu kurulumu kapatıp yeniden acmıs.bizim kurulumda dosyaları genişlettigi için kapatılınca cıkarın dosyalar boşta kalmıs.ve yeniden başlatınca dosyanın başlangıcı olmadıgı için kurulum sistem belirtilen dosyayı bulamıyor die bir hata vermiş.Rardan tekrar cıkartıp kuruyorum suan ve bu sefer pc'nin basından ayrılmayacagım :D