Arkadaşlar cod 6 ' yı bitirdim.Credits yazıları da çıktı fakat menü kısmında camping kısmında %50 complete yazıyor.Special Ops devam etsem de geçtiğim kadar special ops a yazıyor camping e değil.Neden acaba görmediğim bir yer mi var ?
Cod 6 Bitti...
Bendede öyle oldu ama yanda solda bi yer daha var tek kişi olarak bölüm geçiyosun belki onu yapınca olur, ben denemedim
işte o dediğin Special Ops oluyo o champing den ayrı benimde %50 herhalde cod 4 te pc tpoluyodun onun gibi bişeylerin hepsini yapman lazımdır
oyunun içinde laptop'lar var onları toplayacan
Oyunu büyük ihtimal regularda bitirmişsin Veterianda da bitirmen gerekiyor.Hardened da bitirirsen %75 civarı birşey olacak.
Ama yine aynı seneryolar değil mi ? :) Oyun bana çok kısa gibi geldi :S
regular(alınmayında) fazla ezik geldiği için hardenedla başladım ,yavaş yavaş oynadım 8 saatte bitti.Keşke daha çabuk bitirebilseyim ama o kadar iyi deilim codda.
Neyse ben 3 tane laptop topladım.Oyunu da hardenedla bitirdim %75 yazıyor bende.Veteranı da oynayamam :D kalacak artık öyle.
Reg %50
Hard % 75
Vet %100
kardeşim bende 2 kez bitirdim çok güzel yapmış adamlar infinity ward tekim
sen daha yeni mi bitirdin ben bitireli 3 hafta oluyor çıktıktan 3-4 gün sonra bitirdim :)))
belki alamadım 3-4 gün sonr,belki dün aldım dün bitirdim ,belki param yoktu,belki sınav haftam vardı hepsini bir solukta bitirme isteğimden dolayı yeterli zmanım olmadı
hayret bişi yaa :D