arkadaşlar cod 6 da nihayet bitti sonu mükemmeldi bıçağı çıkardık adamın kafaya sapladık ama çok kısa sürdü keşke cod 4 kadar sürseydi ben sizinde bu oyun hakkında görüşlerinizi almak istiyorum
cod 6 da nihayet bitti
garipliğe bak oyunlar bölümünde 1 mesaj o da [url=../kisisel/43125/]Serkan Karadaş[/url] dan diye gözüküyor ama 1 mesaj [url=../kisisel/135391/]Melih Çalışkan[/url] dan ya bide ben bu oyunda hikayeden pek bişey anlamadım antaıcak varmı
Special Bölmünüde Bitirdinmi Gerçekten Zevkli Oluyor Yada CoD Serisini Bitirmediysen Onu Oyna Tüm Serileri Ayrı Bir Zevkli
garipliğe bak oyunlar bölümünde 1 mesaj o da [url=../kisisel/43125/]Serkan Karadaş[/url] dan diye gözüküyor ama 1 mesaj [url=../kisisel/135391/]Melih Çalışkan[/url] dan ya bide ben bu oyunda hikayeden pek bişey anlamadım antaıcak varmıDenetmen mesajda düzeltme yapmıştır.
Oyunlar bölümünde "MW2 Senaryo" diye bir başlık var, oraya bakınız.
campaigni bitirdim ama specops bölümüne başlamadım bile, zorluğu ve ne kadar uzun sürdüğü hakkında bilgi alabilirim specopsu bitiren arkadaşlardan.
campaigni bitirdim ama specops bölümüne başlamadım bile, zorluğu ve ne kadar uzun sürdüğü hakkında bilgi alabilirim specopsu bitiren arkadaşlardan.
bak bazı bölümler kolay ama içinde garip bir adam geliyor kıyafetli felan 1tane ona kurşun işlemiyor el bombası atıyom işlemiyor onlara dikkat et
başta kolay ondan sonra zor oyna
teşekkürler bilgilendirme için :) o garip adama dikkat edecem :D
o adamı sniperla 5 kursunda oldurebılırsınız. kacmak ıcınde flash kullanın
Evet :D
Bu sinir bozucu arkadaşın adı da Juggernaut oluyor:D Robota benziyor.Bir de o müze bölümünde gelince bir müzik duyuluyor.