slm arkadaşlar cod 6 da antreman bölümünü geçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cod 6 modern warfware2 geçemiyorum
Aldın mı sende :) Bende gaza geldim uymayan sisteme alacam
=)) belki çalıştırırsın sistem pentium 2 haralde:))
Çok kolay orası,
çıkan hedefleri vuracaksın, ilk önce sağ tuş ile nişangahı açarak sonrada nişangahı indir normal olarak ateş et,
daha sonra el bombasını kullanarak hedefleri imha et,
en son bir parkura gireceksin orda sivilleri vurma vurursan derecen düşüyor ve münkün olduğunca hızlı bitirmeye bak parkuru,
parkur bitince zaten eğitimde bitiyor oyuna dalıyorsun iyi oyunlar.
Ahmet abi anlaşılan oynamışsın grafikler nasıl crysis kadar varmı ?
Evet oynayıp bitirdim, hatta hızımı alamadım ikinciye tekrar başladım oyun çok güzel, grafik olarak crysis kadar iyi diyebilirim.
antrelman bölümünde adam vurma var orada sade teröristleri vauracan çocukları vurmayacan oradan sonra zorluk derecesini seçiyon
yani 1. gibi başlıyor hea?
yazılı haftam bi bitsin alacağım niahahahah :D
arakadaslar bende size bişey sormak istiyorum
bölume baslarken oyun tanıtım yaptıgı yerde takılıyor acaba neden ola bilir
ya ben 2 gundur egıtım bolumunu gecemedım zaten menulerdende bısey anlasılmıyor yazılar bozuk gırunuyor ama ekranda vıdeoda bı sorun yok sadece menulerde sorun var .eksıkmı ne yukledım ati radeon x1650 ekran kartı guncel yazılımda bulamadım bı zahmet yardım etsenız sevımırım. bide egıtım bolumunde hedeflerı vuruyorum sureklı yıne hedef cıkıyor bıtmıyor bı turlu herseyı denedım ama ekranda uyarı olsa bıle yazıalr gorunmedıgı ıcın bısey yapamıyorum bı zahmet yardım lütfen