Cod 6 OnLine Steam Sorun !

Prototype_
10-12-2009, 19:44   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

Arkadaşlar ! cod 6 ' yı steam yolu ile online yaptım.Fakat oyuna girdiğimde play ' e tıklıyorum ve karşıma find game , private game gibi seçenekler geliyor.Bu seçeneklerden bildiğim kadarıyla private game olanı oyun kurmak , find game ise kurulu bir oyuna otomatik katılmak...İşte sorunum budur ki find game ' de hangi seçeneği seçersem seçeyim sadece kendi ismimi görüyorum.Diğer oyuncular için searching diyor ve öyle kalıyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Eğer yanlış bölümde konu açtıysam kusura bakmayın.Bu konuda bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim.

Prototype_
10-12-2009, 20:07   |  #2  
OP Yeni Üye
23 mesaj

12 görüntülenme oldu fakat bir cevap çıkmadı :( ne kadar üzücü...

alien_fx
10-12-2009, 20:33   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

bekleyeceksin. o zaman açan pek kimse yok demektir. bendede oluyor.

Prototype_
10-12-2009, 22:55   |  #4  
OP Yeni Üye
23 mesaj

Yalnız online yapmak için kullandığım anlatımda arkadaşımız 12 kişilik odada 12 kişi oynuyordu.Oyunu açıp beklemeye aldım.Yaklaşık yarım saat kadar bekledim fakat kimse girmedi.SKIDROW sürümü için crack indirdim.Gördüğüm kadarıyla sol tarafta oynayacağımız map ' in küçük bir görüntüsü var ve üzerinde ismi var.Anlatım yapan arkadaşımın map görüntüsünün isim bölümünde SKIDROW yazıyor fakat bende yazmıyor.Bu SKIDROW ' a geçmemiş olmamdan veya yanlış crack ' lemiş olmamdan kaynaklanıyor olabilir mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

kursat_akilli
11-12-2009, 18:53   |  #5  
Yıllanmış Üye
187 mesaj

Arkadaaşım hem crackli kullanıyon hemde yardım istiyorsun.
1.orginal olmadan modern Warfare 2 oynayamazsın.oynasanda steam tespit edip hemen atıyor.
2.cracklersen sadece single player oynayabilirsin.
3.o arkadasın orginal almış olmalı ondan oynayabiliyorbende orginal lisanslı oyun var.problem olmadan girebiliyorum. oyunda play dedikten sonra find game dersen kısa surede bir servera girebiliyorsun tabiki oyun orginalse yoksa sadece tek basına oynuyabiliyorsun.
ayrıca bu skidrow denen kişi oyunu crackleyen şahıs tır. oda demiştirki  'harika bir oyun tecrübesi için lutfen orginal oyun kullanın' demiş.bunu kendi yaptığı crack dosyasının içine yazmış adam :)
son olarak böyle bir sitede korsan oyun için yardım istiy

Prototype_
11-12-2009, 22:43   |  #6  
OP Yeni Üye
23 mesaj

tşk. net bir cvp