Metro 2033 crysis 2 ve resident evil 5 i bütün herşey full ayarda 0 kasma ile oynuyorum.hatta crysis 2 3D oynuyorum.Cod 7 5 dk sonra tamamen donuyor ve azar azar kasıyor sebebi nedir ? Bfbc oynarım ama yokluktan denemek istedim.
COD 7 yardım.
oyunu güncelle bendede benzer sorun vardı güncelledim düzeldi.
Denedim ama yapamadım.Değermi bilmiyorum okadar uğraşmaya :D
dostum coktaq mühim bi oyun deil aslında dandik oynamasanda olur ben oynadım bitsede kurtulsam havasında gecti koca oyun :D.
DOğru dedin bende o yüzden sildim gitti.Değişik bi oyun lazım crysis 2 metro 2033 ve resident evil 5 oynuyorm.yaratık kesmekten bıktım.Varmı önerceğin oyun :D
yaratık kesmekten bıktıysan korku var yaratıklara cizik dahi atamıyosun full türkçe olması ock iyi konu süper gece 3-4 gibi oynamanı önermem :D ammesia dark descent 2010 u öneririm nette sonuna türkçe yama fulloyun yaz cıkar oyama için şu güncelleme gerek dicektir ama gerek yok o güncellemeden sonra dogru olan şifre şaşıyor bide cryostasis var sonu cok iyi bir oyundur konu sürükleyicidir bunlar yaratıklı ama içinde yaratıklar ama habire cıkmıyor 2 sinide tavsiye ederim yaratık mı ööö dersen bulletstrom yaratıksız olacak bu değişik bişey dersen spore oyna spore da mikroptan başlıyosun sonra kabile kurmaya hatta füze felan oraya kadar gidiyor :D bunlar suanda bende var üstüne oyun tanımam istersen dene bi bu oyunlar sevecegine eminim yazı uzun oldu biraz k.bakma :D:
yok ne kusuru teşekkür ederim.Spore ilgimi çekti bi bakıyım yarın ona.Oynadığım 3 oyunuda sadece grafikleri iyi diye oynuyorum :D
bendede tam tersi durum bi oyunda isterse grafikler adamlar ekrandan fılıcakmış gibi olsun konu iyi olmadıktan sonra oynamam grafik degil konu önemli benim için black opsu oynadım ama merak işte :D