PC:
PS3:
Xbox360:
Evet PS3 de Killzone 2 ve COD 6 oynadım Recep beyinde dediği gibi AA olmadığından silah kenarları vs kırık kırık gözüküyor
abi bide şu fifa pc ye adam gibi oyun çıkarsa diyecemki oyun dediğin pc de oynanır ama çıkarmıyolar.
Ben cod 6 mw2 çok şey bekliyodum.Çünki ilk co4 mw1 oynadığımda beni adeta sahneleri ve grafiyle şok etmişti uzun süre kendime gelememiştim.Aynı şeyi bekliyodum mw2 den .Ama mw1 den pek bi farkı yoktu
kesinlikle pc de daha iyi gözüküyor ama pc nin özellikleride önemli
wallahi en iyi goruntu pc de ama artık sektörlerin konsola yönelmesi konsoldaki oyun tarzının pcdekinden cok farklı olması (mesela pc deki fifa 10 olsn nba 2k10 olsn xboxtakyle vs aynı degil ve bir de red dead redemption gibi mükemmel seylern sadece konsola cıkması) benim konsol almamı sagladı...yeni bir ekran kartıyla cok güzel bir gorntu elde edebilirm diger parçalarım saglam pc için ama adam gibi fps dısında oyun cıkarmıyorlar o cıkanlarda cogunluk belli bariz seyler oluyor cod battlefield vs..bir spor oyunu olsun bir dövüş oyunu olsun yeteri kadar cıkmıyor..
Öncelikle bizi bilgilendirdigin için teşekkür ederim. Açık ara farkla belliki PC gerçekten harika görüntü sergiliyor. Ancak, PS3 ile Xbox karşılaştırıldıgında ise PS3 yine Xbox ın gerisinde kalmış öte yandan :) PC görüntüsüde ikisinide geride bırakmış .
Ben pek fark göremedim. Her platformda iyi bence ama ps 3 ve xBox daha iyi çünkü donanımlar standart.