slm ark ay yıldız tdm cod4 mp onlıne oynuyordum uzun zamandır oynadıgım ıcın bıraz ıyıyım :d hs atmya baslayınca bazı cocuklar bebe ler sanırım sende hıle var fılan dıye kufretmeye basladılar gl.marty falan bıseyler sayıklıyolardı bende dayanamdım cevap yazdım o sırada admın amca geldı sorgusuz sualsız stekmeyı bastılar kesın admınde kucuttu herhalde ya ne bıleyım nese su hayatı alıyorum : you are permanantely ban the ıs from server : galıba suresız ban yardımlarınızı beklıyorum bu arada oto ıp aldım olmadı modemı kapatıp actım olmadı sımdıden tes
COD4 MP BAN KALDIRMA acil
eğer oynasana dan oynuyorsan yeni üyelik aç sorun kalmıcaktır .
eğer x-fire da oynuyosan sifre değiştirdiğinde ban kalkar yazacağın şifre yanlış olabilir onun için bir iki kere denemen gerekebilir. Benimde başıma geldi.x-fire yardım istersen : cemirken ekle
kardeş mac adresini değiştir kesin olur yanılmıyorsam mac edit diye bir program vardı bende değiştirdim ban yüzünden modemi restlesen bile olmuyodu ama oldu bende haksız ban yedim Allah belalarını versin şerefsizlerin
usta artık abnlanmalar ip uzerinden olmuyor punkbuster uzerinden oluoyor
yani senin banın oyunu multiplayer key kodunu alıyor yani yeni bir key kod bulmalısın yoksa giremezsin bir daha servere ama dikkat et key kodu deistitrirsen levelin her seyin gidio bnada olmustu baska key al razorun key generatorunu kullan girerisn dikkat et yedegini al levelini ;)))