Arkadaşlar cod4 sorunsuz bir şekilde kurdum oyuna girdim fakat bölüm seçip ooyun yüklenirken yarıda fln bilgisayar resetliyor kendi kendini bunun sebebi ne olablr ?_? Oyunu yüklemede sorun olmadıgına eminim Sıcaklıkla ilgili olmadıgınada eminim sıcaklık değerlerinde bi sorun yok..
cod4 reset sorunu
patchlerin hepsini kurdunmu ?
kişisel sayfanızda işlemciniz p4 2.4 ghz yazıyor.bundan dolayı olabilir.çünkü cod4 ün minimum istediği işlemci bu zaten.
http://www.systemrequirementslab.com/amd/1170
buradan bir incelet bilgisayarı cod4 için bakalım kaldıracak mı?
program indirmek istiyordu sanırım site indir gitsin.güvenilirdir.
İşlemci p4 2.40 ekran kartı ati radeon 3650 1 gb........... ram 1 gb oyunu kurdum ve oyuna giriyorda ama bölüm seçip açmaya girince resetliyo...
PSU 300 w ancak dandik deil...ISıdan olmadıgına eminim çünkü everest ile kontrol ediyorum...Ayarları en düşüğede alsam normal de de kalsa resetliyor....Oyun orj deil kopya......
oyun açılır ama oynatmaz.grafik kartı gücünü oyun içinde harcamaya başlar.bende zamanında dandik bir pc de bfme1 açmayı denemiştim.oyuna giriyordu ama start game yapınca beyaz ekran alıp atılıyordum.
sistemin zayıf ama düşük ayarlarda oynayabilirsin.oyun orjinal olmadığı için böyle sorunlar olur.
oynatır sen dediğimi yap :)))
İlacı değiştiirrr :D
o bilgisayar şayet donanımsal problemi yoksa rahat rahat cod4 oynatır hatta orta-yüksek arası oynatır (aa harici konuşuyorum) korsan olması ile alakası olduğunu da zannetmiyorum bence ekran kartı veya herhangi bir donanımın driver probleminden yada arızasından olabilir mavi ekran falan çıkmıyormu hiç çıkıyorda raporu göremiyorsanda gelişmiş sistem ayarlarından otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak belki hataya bakarak bir yorum yapılabilir...
HYr mavi ekran vs hiç bir şey çıkmıyor herşey normalken resetleniyor...Donanımsal oldugunu zannetmiyorum çünkü bir sürü değişik oyunlar denedim hiçbir sorun yok onlarda...
Ne alaka yeni sistemle şu durumda sadece işlemci eski tip bi işlemciye sebep yeniden bilgisayarmı alcam..HEm o masaüstü..... ondan hariç laptop var gerek yok yani...Olsa bile dedğim gibi sadece işlemci !!