slm ben bu chip dvdsinin içindeki fragmanların bir kısmını açamıyorum bir kısmında da ses gelmiyo acaba codecmi yüklemek lazım naapmalı? kl-codec pack ve 1-2 tane daha yükledim ama yine de çalışmıyor, nedir sorun acaba? yardım lütfen
codec sorunu
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.saolun k-lite megayı yüklemiştim fakat başka bişeyler denicem bakalım
DVD içindeki Basic Kit bölümünde QuickTime 7 ve iTunes programı var. Yüklediğiniz takdirde HD formatındaki fragmanları izleyebilirsiniz.
Real player v10 ile de izlemeyi deneyin..
"qt" ve HD formatlarını oynatabiliyor..
arkadaşlar benimde bir sorunum var ben fragmanları izleyebiliyorum ama İLGİNÇ VİDEOLARI izleyemiyorum ses var ama görüntü yok yani şifreli yayın gibi bir görüntü var bunun sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilirim...
Arkadaşlar ya ben her türlü codeci kurdum sanırım artık sorunun codecte olmadını düşünme vaktim geldi.Sorunum şu ki winampın açtıgı ya ya herahngi baska bi programın açtığı dosyayı MEDiA player classic açıyor yalnız 3 renk cıkıyor ve cok saçmalıyor.
Anlamsız şekilde 3 renk (kırmızı pembe agırlıklı)birbirine giriyor ama sadece media playerlarda bu hata oluyor.
sizce neden olaiblir ?