VideoCharge programı yükledim daha sonra şimdi hiçbir video seyredemiyorum ve filmleride her türlü formatta seyredemiyorum.
kilitecodec programını yükledim yine olmadı please yardımınıza ihtiyacım var.
ŞİMDİDEN SEVGİLER
codec
Videa charge programını sil, Registry Mecanic kur ve pisliklerini temizle registryden.k-lite mega codec pacı tekrar kur.VLC player kur bilgisayarına bu program herşeyı gösteriyor.
Borga-xVidea charge programını sil, Registry Mecanic kur ve pisliklerini temizle registryden.k-lite mega codec pacı tekrar kur.VLC player kur bilgisayarına bu program herşeyı gösteriyor.Registry bunu nasıl açabilirim arkadaşım
Eğer registryden anlamıyorsan zaten açma.Sileceğin bir dosya sistemine elveda demek olabilir. Sen registry cleaner tarzı bir program kurcaksın o senin yerine halledecektir.Ondan sonra codeclerı ve VLC playerı kur.
arkadaşlarım üfff ya niye işe yarabıyor tv kartımdan da görüntü yok ses var hepsinde de aynı lütfen acil yardıma ihyacım detaylı anlatırsanız sevinirim.
çaresiz kaldım lütfen
şimdiden saygılar
AKP GO HOME AKP
Öncelikle neler yaptıgını söylesen daha iyi olur ona gore yardım edebiliriz.
VideoCharge programı kurdum ki video dönüştürüyüm diye.
daha sonra bu programı siliyim dedim ve sildim ama hata verdi
daha sonra hiç bir video yu açamdaım. bı kadar
arkadşlar digital tv kartında şimdi tv seyredebiliyorum ama yine film veya video klipseyredemiyorum çare çare
video charger programını silerken sistemden hiç dosya sildimi? eğer sildi ise o programı tekrar kur.Uninstal ederken sistem içindeki dosyaları silmek istediginde hayır de. Böylece sildigi dosyaları gerı yükleyecektır.
Borga-x YAPTIM abi olmuyor ya acaba windows u yeniden kursam düzelir mi?
son care format düzelir tabiki. sistemş kurduktan sonra önce codec sonra vlc player'ı kur ondan sonra rahat rahat keyfe bakarsın.
CEVAPLARINIZ SAĞOLUN ARTIK KENDİ BŞIMA BAKICAM
CEVAPLARINIZ SAYESİNDE EN AZINDAN TV SEYREDEBİLİYORUM