oynayanlar bilir. bende gugün alcağım inş. orjinali. Değermi o paraya sizce ? bu sorum.
ve ankete gelince mw2 ye puanınız ?
cod=mw2 ye puanınız ?
cod 4 süperdi ama mw 2 yi daha oynayamadım o yüzden puan yok ama arkadaşım çok beğendi..
Oyunun kısa olması 8 puan vermeme neden oldu uzun olsaydıda 9 verirdimm :D
Arkadasın dediqi qibi hiç bi oyun mükemmel değildir. ;)
10 üzerinden 9 verdim kusursuz bir oyun değildi hem kısaydı
Ben 8 verdim bir sebebi oyun çok kısa,ikincisi ise oyunun tadını tam alamıyorsun çünkü bir görevden ötekine atlayıp duruyorsun bu eksikliklerin dışında bence dünyanın en iyi oyunu...
elime geçti arkadaşlar oyun :) yüklüyorum şuan.orjinal. 1. cd ile mi yoksa 2. cd ile mi açacağım oyunu ? yoksa cd istemiyormu _?
neden orada daha denemedim diye bir seçenek yok .
Oyuna daha yeni başladım grafikler falan güzel ama sanki mw1 daha güzeldi.
Film gibi bir oyun.Oyunda aksiyon bir sn olsun dinmiyor ve oyun bize devamlı yeni tadlar sunuyor.Ama bazı yerlerde ölü askerlerin durduğu yerde titremesi beni deli etti.Küçük bi hata tamam ama keşke olmasaydı.Kafayı taktım bikere nadirde karşılaşsam gözüme batıyor :) Onun dışında öyle sahneler varki bana onlarca kez "yok artık" dedirtti.Çoğu kişi kısa olduğundan şikayetçi ama bence tam kıvamında bityor.Kısa ama öz. Kısa bulanlar daha zor seviyede bölümleri tekrar tekrar oynasın :)
Grafikler ise tamam güzel ama bence biraz daha güzel olabilirdi.Işıklandırmalara lafım yok tamam ama bazı yerlerdeki kaplamalar çok keskin ve hiç hoş görünmüyor.O açıdan grafikleri pek yakıştıramadım.Dx10 a bastırsalardı biraz.
10/9 verdim gitti.
oyun son yıllarda çıkmış en iyi oyun bence..
grafiklerin daha iyi olduğunu zaten söylemiştim.oyun gerçekten kısa.ne yalan söyleyeyim beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.ilk mw2 çıkacağını duyduğumda çok ümitlenmiştim ama değmedi.çünkü tam oyundan zevk almaya başladım bitiverdi.mw1deki aksiyonlar daha güzeldi.özellikle McMilan ile gidilen sniper bölümü zaten bi harika.
grafik olarak ilkinden iyi bir oyun olmuş ama kı
https://www.chip.com.tr/forum/cod ... iz_t137839_wp2.html
güya 11 kasımda alıp oyunu oynamışsın
aşagıdakilerde yorumun aynen aktarıyorum yorumunu
''almayacam dedim aldım. şunları söyleyeyim;
oyun oldukça basit olmuş. kontrollerden daha fazlasını beklerdim. önüme geleni battalgazi misali deşip geçiyorum. her oyun modunda. hava şartları, efektler haricinde bi artı göremedim. silah efektleride ktüydü ne diyeyim. sewmedim pek.
pc
grafik; 7
ses; 9
oynanabilirlik; 5
derim.
Güncelleme: alien_fx (11 Kas 2009 17:30)''
buda yorumun bu anket açmanın geregi ne eger gercekten almamışsan 11 kasımdaki yorumlarınla neden insanları kandırıyosun alien fx.
bide forum katibi olacaksın
https://www.chip.com.tr/forum/cod ... iz_t137839_wp2.htmlharbiden ya .
güya 11 kasımda alıp oyunu oynamışsın
aşagıdakilerde yorumun aynen aktarıyorum yorumunu
''almayacam dedim aldım. şunları söyleyeyim;
oyun oldukça basit olmuş. kontrollerden daha fazlasını beklerdim. önüme geleni battalgazi misali deşip geçiyorum. her oyun modunda. hava şartları, efektler haricinde bi artı göremedim. silah efektleride ktüydü ne diyeyim. sewmedim pek.
pc
grafik; 7
ses; 9
oynanabilirlik; 5
derim.
Güncelleme: alien_fx (11 Kas 2009 17:30)''
buda yorumun bu anket açmanın geregi ne eger gercekten almamışsan 11 kasımdaki yorumlarınla neden insanları kandırıyosun alien fx.
bide forum katibi olacaksı