toshiba a660 1 ek kullanıcısıyım 4GB RAM 1 GB NVİDİA GEFORCE 330M VAR , İLK ALDIGIM ZAMANLAR FİFA 11 İ HİÇ KASMIYORDU AMA ŞİMDİ KASIYOR , BEN 4 GB RAMI 8 GB YAPSAM EKRAN KARTIDA 4 GB OLDA KASARMI . YAPMALIMIYIM NE YAPMALIYIM ???
çok acil bakarmısınız
Ekran kartında bellek önemli değil diye kaç defa söyliyeceğiz.
Ram'i yükseltsen daha performanslı olur ama çok az.
Disk temizleme ve birleştirme yap Gamershell.com dan patch'lerini yükle msconfig'ten gereksiz servisleri kapat gamebooster ve advancedsystemcare kullan.
Başlarda kasma yoktu ve yeni başladıysa: Sıcaklık, virüs gibi sebeplerden dolayıdır. PC'yi aldıından beri termal macun değişmediyse temizliği yapılmadıysa zamanla kasmalar artar.
Virüsten dolayı da olabilir. Format ile dene başta. Eğer çözüm değilse ram eklersin.
birincisi olayın acelesi nedir oyun oynamazsan geberir misin
ikincisi başlıkla içeriğin ne alakası var
Yav tamam adamın üstüne gitmeyin demekki o da ben gibi Fifa hastasıyok ya fifa 12 nin multisi yok , hem mk daha sitede yeniyiz siz hiç çaylak olmadınız mı , ya bu termal macunu , bide bu 4 gb ram taktırıp , ekran kartını yükseltem bide bu macun falan ne kadara mal olur ?
kardeş 12 oynasana sen yav .
Küfür etme!
Ekran kartı taktırmak çok maliyetlidir.
Sen 4 gb ram taktır ve temizlettir yeterli olacaktır.
Arkadaşim senin problemin donanımsal değil. Bende ayni sistem vaar ve fifa 12 full grafik rahat oynuyordu.Büyük ihtimal senin sistemde bir sorunun var gibi.Eğer sıkmıyorsa format at,bir ekran sürücünunu güncelle.Ve ram i ükseltsen bile arkadaşların dedeği gibi fazla bir performans artışı söz kanusu olmaz. Oyun için en az 256bit lik bir kart alman gerekiyo.330m 128bit yani çok fazla bi şey bekleme....
Arkadaşim senin problemin donanımsal değil. Bende ayni sistem vaar ve fifa 12 full grafik rahat oynuyordu.Büyük ihtimal senin sistemde bir sorunun var gibi.Eğer sıkmıyorsa format at,bir ekran sürücünunu güncelle.Ve ram i ükseltsen bile arkadaşların dedeği gibi fazla bir performans artışı söz kanusu olmaz. Oyun için en az 256bit lik bir kart alman gerekiyo.330m 128bit yani çok fazla bi şey bekleme....peki ben bu ekran kartını 2 gb yapsam performans artarmı ?*
1.kasa içi temizlik + bakım
2.format
3.driver - windows güncelle
4.4 GB ram ekleme
5.ekran kartını değiştirip 2 GB 256 bit yap
bunları sırasıyla dene ayrıca:
1.oyunun orjinalini dene ( eğer korsancıysan sende orji fifa 11 20 TL zaten)
2.güncellemelerini yükle
yine olmazsa diğer parçalardan şüphelen
peki ben bu ekran kartını 2 gb yapsam performans artarmı ?*Ekran kartlarda önemli olan kaç gb olduğu değil, burda önemli olan bit'tir.İnternetten araştır bak.Kartını değiştirirsın da,laptop larda biraz zor be kardeşim,değiştirsen bile pek de ucuza yapmazlar.Bende bir zamanlar değiştirmek istedim,pahalı,değişmez vs. dediler. zaten gerek de kalmadı çok fazla oyun oynamıyom artık.Sana bi tavsiye eğer laptopunu sadece oyun için kullanıyorsan,sat kardeşim (800-900tl elden çıkartırsın bence)kendine bir PS3 al ne kasma ne isınma falan olmaz...Hiç uraşma ekran kartıyimiş,ramiyimiş,boş iş bunlar...Yinede sen bilirsin.
bunu nasil yapican 2gb ram eklicen? gt330m onbord ise ozellikle macbook gibi ise onbord olur o kart www.google.com.tr burda ara ne cikiyor? ben pek ihtimal vermiyorum ekran kartinin degismesine ozellikle gt320m onbordtu gt330m onbord olabilir yeni notebook al daha iyi olur hd6850m olan mesela acer vardi gt540,550,555,640,650,655m bak.
bunu nasil yapican 2gb ram eklicen? gt330m onbord ise ozellikle macbook gibi ise onbord olur o kart www.google.com.tr burda ara ne cikiyor? ben pek ihtimal vermiyorum ekran kartinin degismesine ozellikle gt320m onbordtu gt330m onbord olabilir yeni notebook al daha iyi olur hd6850m olan mesela acer vardi gt540,550,555,640,650,655m bak.