Arkadaşlar phenom 2 940 3,0 aldım ancak bilgisayar tanımıyor birde 1066 ocz ram aldım onuda tanımıyor amd processor model unkown diyor bios uptadesimi gerekli nasıl yapabilirim.
Çok acil bu gün kurmam lazım bilgisayarı.
İşletim sisteminizz nedir? BIOS sürümünüz nedir ayrıca?
Bu link size yardımcı olur:
https://www.chip.com.tr/forum/Win ... celleme_t85718.html
win 7 32 bit 64 yapcam da
bios sürümüne nerden bakacaz.
bide 64 yapınca düzelirmi bilgisayar açılıyo ama bilgisayarıma sağ tuş özelliklerde diyor zaten
amd processor model unkown diye.
bios uptadedenmidir diyorsunuz.
asus update programını kurunca senin biosunu ve en yeni bios versiyonunu söyler zaten tarih olarak en yenisi yükle.
Başlat > (Arama çubuğuna) dxdiag (enter). Çıkan pencerede BIOS sürümünüz yazacak. İşlemciyi tanıdıysa zaten gerekli BIOS sürümüne sahipsiniz demektir. Aygıt yöneticisinde "donanım değişikliklerini tara" işlemini yapın. Belki de BIOS sebebiyledir...
Ben hiç çalışmadı sanmıştım işlemci. Yukarıda BIOS güncellemesi anlatılıyor zaten.
biosu uptade ediyim o zaman bidaha bakayım.
clear cmosu aktif edin diyor bu clear cmos nedir.
bios ayarlarını default hale getirip virüs programını kapatman yeterli.
burda bir sürü bişiler yazıyor daha kolay yolu yokmu bunun.
Bu en kolay yolu zaten aslında işlemler çok kolay gözünde büyütme
arkadaşlar bu internet uptade bölümünde disconnect uptade yazıyor diğer serverları deniyom olmuyor 3 tane zaten bide bi kendi proxy imizi yazcakmıyız.
antivürüs programını ve güvenlik duvarını devre dışı bıraktınmı
güvenlik duvarımı hımm bakıyım.
Doğrudur bende denedim bi connect diyor bi disconnect diyor bi türlü bağlanamıyor heralde asusun sitesinde bir problem var
ne yapıyım yarın denesem sorun olurmu.
zaten yapıcak başkada bir şey yok ara ara denersin siteye bağlanmayı
bir daha denesene ben şimdi bağlandım auto select seçip next de
yok kardeş olmuyor sonra denerim saolasın.
Kardeş bağlandı yaptım heralde bilgisayarıma sağ tuş yapıyorum özelliklerde orada phenom 2 940 3,0 ghz diye yazyor önceden 3,0 yazıyodu sadece bide blackbox ramda bi şey yazmıyodu şimdi ocz yazıyor 533 yazıyor yani 1066 çalışıyor değilmi.