Ben hdmı girişli monitör almak istiyorum anakartımda hdmı girişi mi olmalı mı bunda var mı?
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6816
Çok acil gerçekten
Üzerimdeki yüksek baskı yüzünden hdmı 'ın ekran kartı takılacağı bilgisi ( Doğru biliyorum di mi ???) aklımdan uçmuş özür dilerim forumu kirlettim
siz ekran kartınızı söyleseniz sorunuzu cevaplaya bilirim
markasını modelini söylemedin ama neyse o kartların bir çoğunda dvı giriş var ona göre bi monitör alabilirsin max. bütçe nedir monitör tavsiyesinde bulunalım
Asus ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5 dvı değilde hdmı var mı?
ben bunu gördükten sonra hd 6950 almaya karar vermiş gibiyim sence de daha iyi değil mi?
tabiykide bende de asus direx cu II var HD6950 3 slot yer kaplıyor bu senin kartın 2 slot ama 3 bakır boru temas ediyor benim kartta 3 slot 5 bakır boru temas ediyor eğer sen kartı almadıysan eksenden HD6950 al asus 3 yıl garanti si var senin sistemin diğer parçaları nelerdir.
Vatanın indirimini şimdi gördüm ayarlarsam GTX 570 ayarlayamazsam HD6950
İşlemci de takıldım Phenom X6 1100 T mi alıyım yoksa İntel 2600K mı alıyım ? Ben O.C'den anlamam oyun performansı önemli.
Anakart
GIGABYTE P67A-UD3-B3, P67, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX, USB 3.0, 2133Mhz ama Phenom alırsam değişmek zorunda ve burda küçük bir problem var O.C siz 2133 Mhz destekleyen AMD için yapılmış (Gigabyte) Anakart bulamadım
G.SKILL RipjawsX 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL6 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu = Bu ramden çok memnunum. Ramlar 2133 Mhz desteklemiyor ama belki ilerde değiştiririm onun için Anakart birdaha almak istemiyorum
amd x 6 al anakartıda kesinlikle asus GTDPRO al ram leride kıngston 1600 mhz al