çok acil msn yardımı.

HPQ-User
26-07-2009, 08:27   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mrsic sormuş:
ii gunler.msn de parolamı hatırla ve beni anımsa calısmadıgı için bende silmeye karar verdim.biraz zor oldu ama oldu:))umarım olmustur)...daha sonra kurmaya kalktıgımda 0 800fff hatası verdi...o hatayı da duzeltiiketen sonra kurmaya basladım...ama bitmek uzere dendi ama bitmedi bir turlu bende baslat menusundeki windowslive daki msn yi tıkladım ama kısayol yok dedi..ama digerlerini calıstırdı fotograf galerisi ve writter....daha sonra tekrar kurmaya calıstım ama bu sefer de sistemde msn kurulu oldugu yazıyor.ne yapmam gerekiyor???bu arada sistem geri yuklemesini de denedim ama onda sorun vvar:)...şimdiden tsklr

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
xp service pack 2.core duo 2.0 ghz

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1 GTB5

kopuKÇocuk
26-07-2009, 09:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
970 mesaj

sen ilk yüklemende eksik yüklemişsin fotoğraf galerisini yüklemişsin ama msn yi beklmemişsin
windows live ların kurulumu biraz zaman alıyor.anladığım kadarıyla sende bitmesini beklememişsin

Alıntı: HPQ-User  
mrsic sormuş:
...ama bitmek uzere dendi ama bitmedi bir
şimdi yapman gereken şey windows live ları your veya revo uninstaller gibi bir kaldırma aracı ile kaldırıp en baştan yüklemen.

Craterus
26-07-2009, 09:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
881 mesaj

registry artaçları ile tamamenkayıtlardanb silin o programı çalıştıra regedit yazıp oradan software ın altından bulup silin gerekirse  ve tekrar yükleyin

mukoc
26-07-2009, 09:51   |  #4  
Üye
65 mesaj
mukoc
26-07-2009, 09:52   |  #5  
Üye
65 mesaj
Alıntı: kopuKÇocuk  
sen ilk yüklemende eksik yüklemişsin fotoğraf galerisini yüklemişsin ama msn yi beklmemişsin
windows live ların kurulumu biraz zaman alıyor.anladığım kadarıyla sende bitmesini beklememişsin

şimdi yapman gereken şey windows live ları your veya revo uninstaller gibi bir kaldırma aracı ile kaldırıp en baştan yüklemen.

dedigini yaptım arkadsasım ama tekrar kurmak istedigimde bu foto cıktı:((:(:(:(:(

mukoc
26-07-2009, 09:54   |  #6  
Üye
65 mesaj
Alıntı: Craterus  
registry artaçları ile tamamenkayıtlardanb silin o programı çalıştıra regedit yazıp oradan software ın altından bulup silin gerekirse  ve tekrar yü
bende tune up var ve onda da registry duzenleme var ama ben cok ii anlamadıgım için registry ayarlarıyla fazla ugrasmadım.biraz daha yardımcı olursanız cok daha sevinirim

Craterus
26-07-2009, 09:55   |  #7  
Yıllanmış Üye
881 mesaj

o programlar var diyor sende ama sen silerken onlar tam silinmemeiş ne silmişsin ned e silmemişsin registry kayıtlarından silmezsen olmaz

mukoc
26-07-2009, 10:03   |  #8  
Üye
65 mesaj
o programlar var diyor sende ama sen silerken onlar tam silinmemeiş ne silmişsin ned e silmemişsin registry kayıtlarından silmezsen
peki bu registry de windowslive in oldugu yer neresi??ben pek anlamıyorum ???

Craterus
26-07-2009, 10:09   |  #9  
Yıllanmış Üye
881 mesaj

batlata + çalıştır ' a regedit yazın
hkey local machine den software ı tıklayım aşağıda microsoft var onu tıklayım onun içinda aşağıya kayın ve orada windows live var onu silin sonucu yazın bakalım hallolması lazım bende geçen sene bu şekilde sistemden temizlemiştim sonra bide registry temizliğ yapın yardımcı programlarla

kopuKÇocuk
26-07-2009, 10:24   |  #10  
Yıllanmış Üye
970 mesaj

bak kardeşim şuanda senn sisteminde windows live kurulu ise şunları yap
______buradan http://www.revouninstaller.com/r ... _free_download.html revo üninstaller programını indir
______programın kurulumu tamamlandıktan sonra programı aç-resimde gösterdiğim gibi:

windows live araçlarını gelişmiş kaldırma yöntemi ile tamamen kaldır bu program sadece diskten değil aynı zamandada kayıt defterindende silecektir..
not:program silme işini biterdikten sonra sana kalıntıları göstercektir işte bunlar kaıyt defterindeki ve diğer bölgelerde kalan program kalıntılarıdır bunlardan sadece mavi işaretli olanları sil diğerlerine dokunma.

eğer kaldırma işlemi bittiyse şimdide windows live buradan indirebilirsin..http://download.live.com/messenger

program kurulurkende zaten senden hangi bileşenleri yüklemek istediğini yeniden soracaktır..

mukoc
26-07-2009, 10:25   |  #11  
Üye
65 mesaj
batlata + çalıştır ' a regedit yazın
hkey local machine den software ı tıklayım aşağıda microsoft var onu tıklayım onun içinda aşağıya kayın ve orada windows live var onu silin sonucu yazın bakalım hallolması lazım bende geçen sene bu şekilde sistemden temizlemiştim sonra bide registry temizliğ yapın yardımcı
dediklerinizi yaptım ama olmadı.yine kurulumda bu programlar sizde var diyor:(

Craterus
26-07-2009, 10:28   |  #12  
Yıllanmış Üye
881 mesaj

imkansız o zaman arkadaşın dediği revo veya your uninstaller 2008 i kullan ama bu aynı işlei manuel değil otomatik yapıyor işlem aynı oda aynı yere ulaşıp aynı şeyi silecek yaptığı ektra bir iş yok ama ben dediğim yöntemle silmiştim manuel olarak

mukoc
26-07-2009, 10:29   |  #13  
Üye
65 mesaj
Alıntı: kopuKÇocuk  

bak kardeşim şuanda senn sisteminde windows live kurulu ise şunları yap
______buradan http://www.revouninstaller.com/r ... _free_download.html revo üninstaller programını indir
______programın kurulumu tamamlandıktan sonra programı aç-resimde gösterdiğim gibi:

windows live araçlarını gelişmiş kaldırma yöntemi ile tamamen kaldır bu program sadece diskten değil aynı zamandada kayıt defterindende silecektir..
not:program silme işini biterdikten sonra sana kalıntıları göstercektir işte bunlar kaıyt defterindeki ve diğer bölgelerde kalan program kalıntılarıdır bunlardan sadece mavi işaretli olanları sil diğerlerine dokunma.

eğer kaldırma işlemi bittiyse şimdide windows live buradan indirebilirsin..http://download.live.com/messenger

program kurulurkende zaten senden hangi bileşenleri yüklemek istediğini yeniden soracaktır..

program ekle kaldırda windowslive la ilgili birsey yok.