arkadaşlar ben şimdi internetten fileserve premium yapmayı arıyodum bi program buldum yükledim birden bire BİLGİSAYARIMDA I KLASÖRÜ OLUŞTU LÜTFEN NE YAPMAM LAZIM
çok acil yardım korkum var
SİLİNMİYOKİ KARDEŞİM ÇIKARILABİLİR DİSK OLUŞTU AMA SİLİNMİYO
merhabalar arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var .smartmedia marka 500 gb harddiskim yere düştü power access hdd IR yanyana bu isimler yazılı olan bölmelerden, hdd ve access olan kısmında ışık var taktığımda pc ye fakat ses çıkartıyor bir süre sonra ses kesilio bu iki bölme accees ve hdd olan yer hala yanıo ama pc de görmüyo .verilerim çok ama çok önemli ne yapabilirim lütfen çok acil bana dönün :(
merhabalar arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var .smartmedia marka 500 gb harddiskim yere düştü power access hdd IR yanyana bu isimler yazılı olan bölmelerden, hdd ve access olan kısmında ışık var taktığımda pc ye fakat ses çıkartıyor bir süre sonra ses kesilio bu iki bölme accees ve hdd olan yer hala yanıo ama pc de görmüyo .verilerim çok ama çok önemli ne yapabilirim lütfen çok acil bana dönün
varg vikernes kendine konu aç beni deli etme başkalarını konusuna başka bir konu yazmak hakkın değil