arkadaslar fanların tozuunu almak için kasayı açtım temizledim bilgisayarı açtım. açılırken kapağı takar iken... kapak kaydı takkk harrddiskden sesler gelmeye başladı anında kapadım pcyi. açılışta işte win. normal olarak baslat falan geldi normal olarak baslattım sonra " 9dan geriye saydı biseyler yazıyoru tam resim çekemedim. " c üzerindeki dosyaların denetimi vs. nfts midir nedir iptal için bir tuşa basınız " diyo ben hep iptal ediyorum . sizce devam mı edeym. iptal diyince normal açılıyor? yoksa denetlesin mi harddisk ki ?
çok acil yardım lütfen
Kesinlikle yapmalısın zararrı yok aksine bilgisayardaki hasarlı işe yaramaz dosyaları siler biraz dikkat edersen senin sorunu çıkaran programı bile öğrenebilirsin ayrıca sürekli izin vermezsen bir zaman sonra başlangıç onarma önerisi verebilir sonrada windows başlatılıyor cümlesini ve logosunu hiç göremezsin sürekli başlangıç onarmaya atar durur sorunuda bulmaz sen izin ver yapsin disk gözden geçirmesini iyidir ama benim bu saydıklarım kolay kolay olmaz zaten durduk yere yada yanıt vermiyo diye reseet basarsan olur yyaaaaa