Half-life ve üzerine counter ı kurduktan sonra pc çöküyor. Neden böyle bir olay oluyor ? Windows koruma hatası dior ms dos ta fakat açılmıyor. Bana en çabuk cevabı ve çözümü verin ne olur cafede çalışlıyorum şuan ....!
Çok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar..!
Koruma hatası donanımla ilgili bir sorun olduğunda oluşur benim bildiğim, ram lerden dolayı olur genelde. Wİndows98 kullanıyosunuz galina. Başka bir makinede de yaptımı aynısını?
oyun orjinalmi? değilse madem cafede çalışıyorsunuz hemen gidin orjinalini alın çünkü half life ve counter birbirine bağlantılı çalışan oyunlardır bunu dışında başka dosyalarda kurulur eğer korsansa bu sorunu çözemessiniz
Beyler görüşleriniz için sağolun ama olayı ben çözdüm. Olay yeni Ekran kartı Driver ındaki bir bug dan kaynaklanıyor. 61.76 Nvidia Sürücüsünde şöyle bir bug var ; Eğer yeni kurulum yapmış ve bu driver ı hemen yüklemişseniz Bu hatayla karşılaşıyorsunuz ki bendeki ekran kartı Geforce 4 MX 440'tı. Ama çözümü şu ; İlk referans sürücüsünü yükleyin ve onun üzerine bu yeni sürücüyü yükleyin. Artık Windows Koruma hatası nedeniyle Windows Göçmeyecektir. Saygılarımla. (Bu arada oyun önceki gün çalışıyordu ve PC leri formatlayıp yeni sistem de deneyince bu olay karşıma çıktı. Yani oyunda ve donanımda birşey yoktu).