Öncelikler herkese merabalar benim sorunum su pcdeki eterneti kardeşim cıkarmıs ve geri takmıs cd olmadıqı için kurulum yapamıyorum modemin üzerindeki 4 ısıskta yanmasına ragmen ip ve dnsler bulanımıyor acele yardım edermisinizz
cok acil...
İlk başta Türkçe'mizi düzgün kullanmanızı rica ediyorum.
Ethernet derken kasteddiğiniz sanırım Ethernet kablosu ve bunu çıkartıp takınca 4 ışık yanacaktır ama siz nereden ip ve dns istiyorsunuz ? Bağdaştırıcılardan mı ? Yoksa DNS mi değiştireceksiniz ?
öncelikle özür dilerim ya en-9130 txl ver.38 eternet kullanıyorum sorunum hani ağ bağlantılarında gelen giden yer varya 2 tane monitör var işteoyok mozillaya tıklayınca internet gelmiyor hemde aygıt yöneticisinden eterneti aradım bulamadım ve ayrıca eternetin cdsi olmadıgı icin yükleyemiyorum lütfen yardım
Rica ederim dikkatli olmanız yeter : )
Görev çubuğu üzerinde bulunan ağ dan girmeyi deneyin birde ayrıca tüm kabloları kontrol etmeyi unutmayın eğer Windows xp Sp3 güncellemesini yaptıysanız Microsoft'un yamasını Fix it lemelisiniz.
Şurdaki adımlara bakın Siz nerede takılıyorsunuz ? http://www.bakterim.net/internet ... esimli-anlatim.html
Ayrıca ben yatıyorum yarın erken kalkmam gerek hadi iyi geceler eminim benden başka ilgilenecek çok kişi vardır : )