slm arkadaşlar,''philips sna6500'' adsl wireless driverı lazım.internete girmem için lazım internet kafeden yazıyorum bunu.bulup cdye çekip evdeki modemle kuracagım. modemin cdsini kaybettim çünkü...?internette çok aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen acil...
ÇOK acil!philips sna6500 adsl driverı lazım..
Firmware'den bahsediyorsunuz sanırım, o da burada:
Hoşçakalın.
(Az önce bayağı bir aradım internette ama sürücü arayan birine rastlamadım.Yabancı bir forumda Driver need gibi birşeyer yazmış ama ona da yardımcı olan çıkmamış.Şurada* modem hakkında birkaç yazışma da var, isterseniz bakabilirsiniz
*--
)
Kolay gelsin.
Caner GüralFirmware'den bahsediyorsunuz sanırım, o da burada:caner firmware nedir bilmiyorum ama umarım benim modemimle uyumludur. uymazsa gene yazarım çok teşekkürler...Hoşçakalın.
(Az önce bayağı bir aradım internette ama sürücü arayan birine rastlamadım.Yabancı bir forumda Driver need gibi birşeyer yazmış ama ona da yardımcı olan çıkmamış.Şurada* modem hakkında birkaç yazışma da var, isterseniz bakabilirsiniz
*--
)Kolay gelsin.
www.philips.com.tr yazışma bölümüne istegini söyle onlar yardımcı oluyorlar
net.cafeden yazıyormuşsun umarım görürsün
drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/OTHER-NETWORK-CARDS/Philips-SNA6500-05-Firmware-054.shtml
Baktım daaa...Görebilene aşk olsun.
Tebrikler Recep bey, çoğumuzun göremediğini gördünüz.
Umarım arkadaşın da işine yarar.
Hoşçakalın.
Recep Baltaşrecep abi benim sorun şu daha iyi anlarsınız anlatayım;
komşumla netti wirelessla ortak kullanıyoruz.philipsin bu model modemini kullanıyoruz.ben nete modemden gelen kabloyla baglanıyorum.komşumda modemin cdsini kaybetmiş.bende format atacagım onun için driver gerekir diye düşündüm onun için istedim.şimdi senin verdigin adresteki ''yükleme cdsi içerigi''başlıklı yerimi indirmem mi lazım.yoksa formattan sonra o kabloyu takıp internete baglanabilcekmiyim?
zaten benim pcde baglanma diye bir olay yok.pcyi açıyorum 15 saniye sonra baglıyım. baglandıgıma dahir bir iletide gelmiyor.format attıktan sonra gene kasaya komşumdan gelen kabloyu baglasam nete girebilirmiyim?
Son Düzenleme: nightdark ~ 15 Temmuz 2007 23:43
Recep BaltaşEvet girebilirsiniz. En azından bildiğim kadarı ile bu tür modemlerde herhangi bir yazılım yüklemesine gterek yok.heh asıl istedigim buydu çok sagolun ilgilendiginiz için.Tüm bilgiler siz format atsanızda modemde var.Yani tak çalıştır hesabı.
Kurulum CD'sine ihtiyacınız yok.