Arkadaşlar,
Vista transformation 8.0 yükledim nasıl kaldıracağım? Program ekle kaldıra giriyorum değiştir kaldıra tıklıyorum bir İngilizce pencere açılıyor. Çok acil yardım edin
Çok ama çok acil yardım
Lütfen yardım edin şöyle bir şey okudum sistem dosyalarıyla kendini değiştiriyormuş. O zaman bana windows xp sp3 sistem dosyaları gerekli
Merhaba;Size çok ama çok teşekkür ederim. Sp3 zaten vistaya benziyor. Ama bilgisayarım daha çok vista olsun istemiştim. Şimdi bir yardımda daha bulunabilir msiniz? Xp sp3 e 7 teması indirmek istiyorum.
Programı sisteminizden kaldırmak için "Remove Vista Transformation Pack" tuşuna basarak kaldırabilirsiniz..
Ufak not: Türkçe olsun
Zaten vista transformaton'u İngilizce olduğu için sevmedim.Son Düzenleme: yunata ~ 16 Nisan 2011 16:19
Merhaba;
Öncelikle sorununuza çözüm bulabildiysem ne mutlu bana. Diğer bir sorunuza gelince, Windows XP için istemiş olduğunuz Windows 7 Temaları için aşağıdaki adresten bilgi alabilirsiniz..
http://www.iyiblogcu.com/theme-p ... -windows-7-temalar/
Bunu az önce denedim fakat sadece alt taraftaki başlatı değiştiriyor Bana böyle genel görünüm gerek yine de teşekkürler
Merhaba;
Yukarıdaki mesajımda belirtmiş olduğum site içerisinde "SevenVG Refresh Theme " isimli dosyayı indirin ve indirdiğiniz klasör içerisinde bulunan "Themes" ve Styler Toolbar" isimli iki dosyayıda sisteminize kurun.
Kurulumun ardından masaüstünde boş bir yere sağ tıklayın ve açılan menü içerisinde kurmuş olduğunuz temayı seçin. Bu işlemin ardından standart masaüstü temanız yeni tema ile değişmiş olacaktır.
Kolay gelsin..
kardeş sen en iyisi format at temızce