Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bilgisayar özelliklerimi veriyorum.
Amd 3500 işlemci
Asus anakart
256 x2 ddram
80gb hdd
256 fx 5200 ekran kartı
Sorunuma gelince.
Kurulum dosyalarının hiçbirisi sağlıklı çalışmıyor. Arkadaşımda düzgün çalışan herhangi bir setup bende sürekli yarım kalıyor yada hiç başlamıyor.
Microsoft un sitesinden xpsp3 indirdim, dosya ayıklanamadı diyor. Eski bilgisayarımda böyle bişey yoktu. Olmuyordu.
Rar ve Zip dosyaları sürekli hata veriyor, ayıklama hataları ile karşılaşıyorum. Acaba dedim, windows tanmı kaynaklanıyor başka bir CD ile kurayım, yine sonuç aynı. Artık delirme derecesine geldim. Sorun neyden? Az buçuk bilgimle yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Ama ney ram mi anakartmı işlemcimi deliricem lütfen yardım edin.
Örnek olarak verecek olursamda, Counter Strike oyununu çok oynuyorum ve onun kurulumu sorun çıkartıyor. Es kaza kurdum, bundada, belki bilen vardır, bir koruma programı var sxe diye, counter strike dosyalarımım sürekli değiştiğini gösteren hatalar veriyor.
Sunucu ile benim dosyalarım farklı olunca bir hata veriyor. Fakat bir reset atıyorum başka bişeyde farklılık var diyor. Bir reset daha bu sefer sorun yok. Bir terslik var. Lütfen :(