mrb arkadaşlar.. aslında konu ilginç gelmeyebilir, sırf daha çabuk yanıt alayım die yazdım kusura bakmayın.
Neyse, ben aylardır teamviewer adlı programı kullanıyorum ve çok memnunum! Tek sorunum şu; karşıdaki masaüstünü görüntilerken, karşı PC'nin sağ alt köşesinde bağlanıldığına dair bildirim çıkıyor. Ben ve karşıdaki arkadaşım bunun olmasını istemiyoruz. Yani öyle bi program arıyorum ki, onun bilgisayarına bir kere kurucam, ne zaman onu görüntülersem, ruhu bile duymucak..!! Teamviewerin ayarlarını kurcaladım ama olmuyor bi türlü.. (bnde teamviewer'in 5. versiyonu yüklü) lütfen bana program önerin.. (not: sakın yanlış anlamayın amacım kesinlikle casusluk yapmak değildir. sadece özel sebeplerden dolayı kız arkadaşımla böyle bişey yapmaya karar verdik)
Çok İlginç!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
öyle bişey dedinki burak.. sen yanlış forumdasın adamım, git herhangi bi şiir sayfasında takıl.. ama yiğidi öldür hakkını yeme, haklsın... ama gerçekten neden böyle bişeye ihtiyacımız olduğunu bilseydin böyle demezdin.. inan çok farklı nedenlerimiz var..
windows'un kendi uzak masaüstü bağlantısını kullan o zaman karşı tarafta herhangi bir uyarı çıkmaz....
not : bu çok ilginç ! başlıklı ikinci konun üçüncüde şikayet edicem bilgin olsun...
saçma sapan konu başlıklarına savaş açmış durumdayım...
allah rızası için yardımcı olun - help plsssss... vb. başlıklı konuların temizlenmesi için elimden geleni yapıcam...
Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 02 Haziran 2011 00:38
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj
Hala Turkojan Kullanabilirsin:)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Palavradan başlık yazıyorsun madem, masuz bakın diye yazdım deme bari :)