çok ilginçççç
18 yaş altı korkabilir bu haberrden uyarırım...
İŞTE KIYAMET ALAMETLERİNDEN BİRİ İNSAN DÜŞÜNDÜKÇE İBRET ALMASI GEREKİYOR.. İNSAN AĞIZINDAN ÇIKAN KELİME ÇOK DÜŞÜNÜP ÖYLE SÖYLESİN...
ZülfikarİŞTE KIYAMET ALAMETLERİNDEN BİRİ İNSAN DÜŞÜNDÜKÇE İBRET ALMASI GEREKİYOR.. İNSAN AĞIZINDAN ÇIKAN KELİME ÇOK DÜŞÜNÜP ÖYLE SÖYLESİN...Allah kimseye böyle bir tablo görmek nasip etmesin.Bu bir hastalıkmış arkadaşlar. Yakın akraba evlılıklerınde oluyormuş.Dün eşimle konsurken öğrendim bende. Walla onun yalancısıyım...
evet gerçekten çok kötü bir durum ilk okuduğum günün kendime gelemedim şaşkınlıkdan nasıl olur diye ama bir hastalıkmış sanırım.
hayret etmemek elde değil sonumuz geldi galiba...
Abartılmış bir durum. Bu bir cilt hastalığı arkadaşlar. Çocuğu da yılana benzetmişler. Bir insana yapılabilecek herhalde en büyük hakaret.
Kınıyorum.
Bu tür haberler sayesinde prim yapıyorlar bunlar da.
Hastalıklar olabilir.Bu durum gayet normal bir durum.
Recep BaltaşAbartılmış bir durum. Bu bir cilt hastalığı arkadaşlar. Çocuğu da yılana benzetmişler. Bir insana yapılabilecek herhalde en büyük hakaret.Kesinlikle katılıyorum.Kınıyorum.
Bu tür haberler sayesinde prim yapıyorlar bunlar da.
Hastalıklar olabilir.Bu durum gayet normal bir durum.
Ayrıca 18 yaşın altındakilerin korkacağını sanmıyorum.En azından ben korkmadım.
Merhaba
Çok ilginç bir durum.Genellikle bu vb. durumlar genetik hastalık veya akraba evliliklerinden oluyor.Bence bu durum yalan değil.Şu ana kadar böyle birçok ilginç doğumlar olmuş.İbret almak lazım açıkçası.
Allah annesine , babasına özellikle kendine yardım etsin.(Amin)
haberde Akraba olduklarımı yazıyor... hemen Akraba evliliğinden diye Düşünüyorsunuz...
çocuk kontrollerde sağlammış...ne olduysa son 4-5 gün içinde olmuş...
Bu ibretlik bir olaydır...
Kız Çocuklarının Cahiliye Döneminde Yaşadıklarını sanırım hepiniz biliyorsunuz...
bilmeyenler Miladi 610 Ylından Önceki Arabistan'ın tarihini okusun...
gerçi o zamanki Bu cehalet şuandada ülkemizin kimi yerlerinde kendini gösteriyor...
Kız Çocuklarından Utanmak Gibi...
yukarıda verdiğim Tarihleri bir okuyun... o zaman Bu haberde İddaa edilen şeyin mantıklı gelip gelmediğini daha iyi anlayabilirsiniz...
Arabistan Ve Tüm Dünya yı Cahillekten Hz.Muhammed (s.a.v)'e salat ve Selam Olsun...
saygılar...
Allah ne kimseye böyle bir evlat ne kimseyi böyle yaratmasın!Amin.
HİKMETİNDEN SUAL SORULMAZ MEVLAM...
HER YARADILANIN BİR HİKMETİ VAR...